«Ψυχρή η στάση της Ρούμπιν»

«Ψυχρή η στάση της Ρούμπιν»

Για το άνοιγμα της θύρας 8 για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στο αποψινό (15/12) παιχνίδι με την Ρούμπιν Καζάν, αλλά και τη στάση της ρωσικής ομάδας, την οποία χαρακτήρισε ψυχρή, μίλησε ο εκ των υπευθύνων επικοινωνίας της ΠΑΕ, Σταύρος Σουντουλίδης.

Με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107.4», ο Σταύρος Σουντουλίδης είπε αρχικά για το άνοιγμα της θύρας 8: «Όλα γίνονται βάσει συνεννόησης και οδηγιών, γιατί η αστυνομία δεν ήθελε να έχει κλειστή μία ολόκληρη θύρα για 11 άτομα που είναι από τη Ρούμπιν. Αποφασίστηκε και οριστικοποιήθηκε ότι υπάρχει τρόπος να μεταφερθούν στη θύρα 2, όπου ο ΠΑΟΚ κρατάει 200 θέσεις και από ότι φαίνεται ούτε τις μισές δε χρειάζονται, αφού περιορίζονται στους 80. Κάποιοι έκαναν το ταξίδι, αλλά είναι και κάποιοι από εδώ, χωρίς να ξεπερνούν όλοι μαζί τους 80. Υπάρχει αρκετά καλή προπώληση εισιτηρίων ως τώρα και δίνεται η δυνατότητα στον φίλο του ΠΑΟΚ να αγοράσει πιο φτηνό εισιτήριο».

Σε ερώτηση για το πότε είναι διαθέσιμα αυτά τα εισιτήρια, τόνισε: «Αμέσως μετά τη σύσκεψη, υπάρχει η δυνατότητα να απελευθερωθούν και 3.300 εισιτήρια της θύρας 8 και είναι προς διάθεση. Αυτό δεν έχει γίνει ούτε με την Τότεναμ ούτε με τους Σάμροκ Ρόβερς. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ μπορεί από τώρα να παίρνει εισιτήρια για τη θύρα 8».

Αναφορικά με τη στάση της Ρούμπιν, ο Σουντουλίδης τόνισε: «Είναι ψυχροί. Δεν ξέρω γιατί. Δεν το έδειξαν στο πρώτο παιχνίδι που ήταν πιο προσιτοί. Δεν ξέρω αν τους έχει επηρεάσει το γεγονός ότι δεν έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση. Δεν ξέρω αν τους ενοχλεί αυτό, αν είναι αγχωμένοι γιατί και το πρωτάθλημα τους έχει τελειώσει εδώ και 15 μέρες».

Ενώ για τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τους φιλάθλους, είπε: «Έχουν γίνει ιδιαίτερες παρατηρήσεις, Αναγνωρίζουν την κατάσταση που επικρατεί γενικά στην Ελλάδα. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει δείξει πολύ καλή συμπεριφορά στους ευρωπαϊκούς αγώνες. Θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα στο σημερινό παιχνίδι, γιατί έχει μπροστά τη φάση των 32. Θυμάμαι τον Ρουμάνο παρατηρητή με την Καρπάτι, να λέει ότι είναι κρίμα να παίξει ο ΠΑΟΚ χωρίς κόσμο σε κάποιο παιχνίδι. Πρέπει να σταματήσει αυτή η ηλιθιότητα του λέιζερ. Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του μία πρόκληση καταρχήν σήμερα και το παιχνίδι των 32 που είναι αν είναι πρώτος, θα είναι ο επαναληπτικός».

Όσον αφορά στην παρουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη στην κλήρωση της UEFA, η οποία θα γίνει την Παρασκευή (16/12), τόνισε: «Είναι η πρώτη φορά, μετά από πολλές κληρώσεις. Θέλει να δει από κοντά όλη αυτήν τη διαδικασία. Έχουν κλειστεί κάποια ραντεβού με ανθρώπους της ΟΥΕΦΑ και το πρόσωπο του Ζαγοράκη τιμάται στα υψηλά κλιμάκια. Στο περιθώριο της κλήρωσης θα γίνουν κάποιες επαφές. Πρέπει ο ΠΑΟΚ όπως έχει πετύχει αγωνιστικά, να έχει κερδίσει τόσες πολλές θέσεις και να έχει ανέβει τόσα πολλά σκαλοπάτια, πρέπει να υπάρχει και εκτός αγωνιστικού χώρου. Θα είναι μαζί του και ο Γιώργος με τον Δημήτρη Σαχπατζίδη. Δεν έχει εκφραστεί κάποια επιθυμία για ομάδα».

Τέλος, για το αν μοιράζεται το market pool στους «32», είπε: «Υπάρχει market pool που πέρσι μοιράστηκε με τον Άρη στους 32, φέτος το μοιράζεται με τον Ολυμπιακό. Πέρσι οι δύο ομάδες είχαν πάρει 220.000 ευρώ για τον έναν εντός έδρας αγώνα. Φέτος ίσως να είναι λίγο παραπάνω, αλλά θα το μάθουμε αύριο».



Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved