6ος Όμιλος: Αποκλεισμός για Παρί

6ος Όμιλος: Αποκλεισμός για Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League, καθώς δεν αρκούσε η νίκη της απέναντι στην Μπιλμπάο.

Χωρίς αντίκρισμα ήταν η νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Παρκ ντε Πρενς», καθώς δεν ήταν αρκετή για να πάρει το εισιτήριο για την φάση των «32» της διοργάνωσης.

Οι Βάσκοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 3’ με τέρμα του Αουρτενέτσε πήραν το προβάδισμα. Η απάντηση των Παριζιάνων, ήρθε γρήγορα με τον Παστόρε να ισοφαρίζει στο 21’ και τον Μποντμέρ να κάνει την ανατροπή στο 41’.

Στην επανάληψη και το 55’ ο Λόπεζ ισοφάρισε για την Μπιλμπάο και από εκεί και πέρα υπήρξε ένας μονόλογος των γηπεδούχων. Στο 84’ ο Νενέ αστόχησε σε πέναλτι, με τον Πέρεζ στην επόμενη φάση με αυτογκόλ να δίνει το προβάδισμα στην Παρί.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 90’ όταν ο Οαρό με πέναλτι έκανε το 4-2.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Ντουσέζ, Σεαρά, Τιενέ, Καμαρά, Λουγκάνο, Αρμάν, Νενέ, Μποντμέρ (77’ Ερντίνγκ), Παστόρε, Γκαμέιρο (75’ Ζαλέ), Μπαεμπέκ (65’ Οαρό).
ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ραούλ, Αουρτενέτσε, Σαν Χοσέ, Ιραόλα, Εκίθα, Λόπεζ, Ιτουράσπε, Γκαμπιλόντο (69’ Μουνιαΐν), Πέρεζ, Τοκέρο (60’ Σουσαέτα), Γκόμεζ.

Ανατροπή πρόκρισης για Σάλτσμπουργκ

Μόνο τη νίκη ήθελε η Σάλτσμπουργκ απέναντι στην Σλόβαν Μπρατισλάβας για να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αυτή ήρθε τελικά με πολύ δύσκολο τρόπο.

Αυτό γιατί μόλις στο 6’ οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0, με ισάριθμα τέρματα του Λάσνι (3’, 6’). Από εκεί και πέρα όμως ξεκίνησε η μεγάλη ανατροπή για τους Αυστριακούς.

Ο Γιάντσερ με πέναλτι στο 19’ μείωσε σε 2-1, με τον Λεονάρντο πέντε λεπτά αργότερα να φτάνει στην ισοφάριση. Το γκολ της πρόκρισης, ήρθε στο 52’ με αυτογκόλ του Χαντ.

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ: Χροσό, Ντομπρότκα, Κόλτσακ (71’ Ταμπόρσκι), Πάουσεκ, Χαντ, Ζοφτσάκ (80’ Γκρεντέλ), Γκουεντέ (85’ Χαρτίγκ), Χάλεναρ, Κλαντρούμπσκι, Λασνί, Σέμπο
ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Βάλκε, Πάσανεν, Ούλμερ (84’ Σίμερ), Χίντερεγκερ, Ζάρατε, Γιάντσερ, Σβέντο, Λίντγκριν (82’ Σεγκάγια), Χίρλεντερ, Μάιερχοφερ (92’ Βάλνερ), Λεονάρντο.



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved