Μπόλονι: «Να κλαίμε που δεν έχουμε λεφτά;»

Μπόλονι: «Να κλαίμε που δεν έχουμε λεφτά;»

Ρεαλιστής ο προπονητής του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στην προώθηση των νέων, στο διαζύγιο με τον Λεονάρντο και στο ματς με τη Ρουμπίν Καζάν.

{textlink02}

Αρχικά ο Λάζλο Μπόλονι είπε στη συνέντευξη Τύπου σχετικά με τα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (15/12) με τους Ρώσους: «Πρώτα απ’ όλα έχουμε το πρόβλημα με τον Κοντρέρας που δεν μπορεί να συμμετέχει, ενώ θα δούμε αν μπορέσει να προλάβει τον αγώνα ο Σαλπιγγίδης. Είχαμε συζητήσει γι’ αυτό το παιχνίδι και το περιμέναμε ως το πιο αποφασιστικό του ομίλου. Τώρα πρέπει να πούμε ότι αυτός ο αγώνας εξελίχθηκε διαφορετικά. Ναι μεν έχει σημασία, αλλά όχι αυτή που περιμέναμε. Στην δουλειά μου δεν βάζω έναν μόνο στόχο. Βάζω πολλούς μικρούς ταυτόχρονα. Θέλω να δουλέψουμε με την ομάδα και να προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι στο παιχνίδι μας. Αύριο θα κάνουμε τα πάντα για να πραγματοποιήσουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση».

Σε ερώτηση για το αν ο Μπόλονι στην αρχή της φετινής σεζόν περίμενε ότι ο ΠΑΟΚ θα ήταν για 10 ματς αήττητος στην Ευρώπη, σχολίασε: «Αλήθεια είναι ότι εκείνη την περίοδο θέλαμε να μπούμε στους ομίλους και αυτός ήταν ο στόχος. Από εκεί και πέρα βλέπαμε  βήμα βήμα το κάθε παιχνίδι και φθάσαμε εδώ που είμαστε σήμερα».

Στη συνέχεια σχολίασε τους συνεχόμενους αγώνες και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πηγαίνει για δύο αποτελέσματα με τη Ρουμπίν: «Σίγουρα αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς. Στην ομιλία μου στους παίκτες την περασμένη εβδομάδα τους είπα να είναι έτοιμοι για τον Ατρόμητο, αλλά και για τους άλλους δύο αγώνες έτσι ώστε να δείξουμε την ωριμότητά μας. Μόνο αν δείξουμε την καλή πλευρά μας θα μπορέσουμε να πετύχουμε και στους τρεις αγώνες αυτής της εβδομάδας. Χρειάζεται ευφυΐα για να κατανείμουν σωστά την ενέργειά τους. Αυτή η κατανομή της ενέργειας ξεχωρίζει τους καλούς από τους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι μετά τους τρεις αγώνες θα βρούμε μερικούς πολύ καλούς παίκτες…».

Για την αποδέσμευση του Λεονάρντο και αν ξεκινάει η περίοδος αποδεσμεύσεων στον ΠΑΟΚ ή ακόμη και ενίσχυσης, ο Λάζλο Μπόλονι τόνισε: ««Ξέρετε καλά ότι πρέπει να αλλάξουμε το μπάτζετ μας. Είμαι ικανοποιημένος με τον Λίνο. Ο Λεονάρντο δούλεψε σκληρά και ήταν σοβαρός στην συμπεριφορά του. Δεν έχω να πως κάτι άσχημο για εκείνον. Έχω και τον Σταφυλίδη και τον Σνάουτσνερ και ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να διαθέτει τέσσερις παίκτες σε αυτή την θέση. Ο ΠΑΟΚ πληρώνει ένα ποσό για να έχει ακαδημία. Όταν ήρθα εδώ δεν είδα κάποιον από αυτούς να είναι στην 18άδα. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να αλλάξει την πολιτική του. Θα ήθελα και Λίνο και Σνάουτνσερ και Λεονάρντο, αλλά τέλος του μήνα θα έχουμε άλλες προτεραιότητες».

Για τους στόχους του επεσήμανε: «Όταν μιλάω για στόχους αναφέρομαι στην  δουλειά που πρέπει να κάνουμε. Ναι αρχικά θέλουμε την πρωτιά και το πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Λύσεις πρέπει να βρούμε. Ξέρετε για παράδειγμα ότι είμαστε κακοί αμυντικά στις στημένες φάσεις. Ξέρω την απάντηση σε αυτό αλλά χρειάζεται δουλειά. Όπως και με την κατοχή μπάλας, αλλά και τις διακυμάνσεις της απόδοσης μας. Όλα αυτά πρέπει να τα βελτιώσουμε ταυτόχρονα. Πρέπει να βρούμε λύσεις και για τους νεαρούς. Για παράδειγμα πόσο καιρό είχε να βγάλει παίκτη ο ΠΑΟΚ από τις ακαδημίες. Πότε πούλησε παίκτη από τις ακαδημίες;  Θέλω να ετοιμάσω τον Σταφυλίδη και ίσως να βγάλουμε έναν ή δύο ακόμη νεαρούς παίκτες.

Θέλουμε τη νίκη αύριο αλλά να μην ξεχνάμε ότι η Καζάν έδωσε δέκα εκατομμύρια για να πάρει έναν μέσο. Εμείς τι να κάνουμε, να κλαίμε που δεν έχουμε αυτά τα λεφτά; Ή να κλαίμε αν δεν κερδίζουμε πάντα;».



Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved