Λαζάρ: «Θέλω τελικό με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Λαζάρ: «Θέλω τελικό με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Πορεία ως τον τελικό του Europa League θέλει για τον ΠΑΟΚ ο Κοστίν Λαζάρ, ο οποίος υποστήριξε ότι θέλει να αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Ρουμάνος μέσος με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sportday» τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να νικήσει τη Ρούμπιν Καζάν για να τερματίσει πρώτος στον όμιλό του και να έχει καλύτερη κλήρωση στην επόμενη φάση του Europa League, ενώ τα όνειρά του φτάνουν… ως τον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Κοστίν Λαζάρ υποστήριξε πως θα ήθελε να φτάσει η ομάδα του όσο πιο μακριά γίνεται και αν καταφέρει να είναι φιναλίστ θα προτιμούσε αυτό να γίνει απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκτός όλων των άλλων, ο Λαζάρ μίλησε και για την ως τώρα πορεία του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Θέλω να κερδίσουμε τη Ρούμπιν, μια κι είναι σημαντικό παιχνίδι για μας. Πέρα από το να διατηρήσουμε το αήττητο στην έδρα μας, είναι αναγκαίο να πάρουμε τη νίκη για να βγούμε πρώτοι στον όμιλό μας και να αποφύγουμε ορισμένες πολύ μεγάλες ομάδες. Τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη θέλω στον… τελικό», είπε αρχικά ο Ρουμάνος μέσος με εμφανή χιουμοριστική διάθεση.

«Για να μην παρεξηγηθώ, η άποψή μου για τους στόχους του ΠΑΟΚ στο Europa League είναι συγκεκριμένη. Θέλουμε να κερδίσουμε τη Ρούμπιν, να βγούμε πρώτοι και να βρούμε στον δρόμο μας μια καλή, εμπορική ομάδα, αλλά όχι ένα μεγαθήριο. Γενικότερα, εμείς βλέπουμε παιχνίδι, παιχνίδι. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Κι αν γίνει το... θαύμα και συνεχίσουμε αρκετά, τότε θέλω τη Μάντσεστερ στον τελικό της διοργάνωσης. Αυτό είναι το όνειρό μου», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Λαζάρ.

Όσο για την παρουσία του ΠΑΟΚ στη Super League, επισήμανε: «Θέλουμε το 5Χ5 στις νίκες για να ανεβούμε κι άλλο στη βαθμολογία και να φθάσουμε στη θέση που αρμόζει στον ΠΑΟΚ. Έχουμε ένα πρόγραμμα, που μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτό και εμείς θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Σίγουρα το ελληνικό πρωτάθλημα έχει μεγάλες διαφορές με το Europa League, μια και στην Ελλάδα οι ομάδες παίζουν μαζική άμυνα και δεν είναι εύκολο να τις διασπάσεις, αλλά εμείς στοχεύουμε πάντα στις νίκες».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved