Μπέλεκ: «Θέλω να παραμείνω στην ΑΕΚ»

Μπέλεκ: «Θέλω να παραμείνω στην ΑΕΚ»

Την επιθυμία του να παραμείνει στο ρόστερ της ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Στιβ Μπέλεκ.

Ο ταλαντούχος επιθετικός της ΑΕΚ,  μίλησε στο «match program» του αγώνα με την Άντερλεχτ στο ΟΑΚΑ και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον του με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Τις τελευταίες αγωνιστικές έχεις βελτιώσει  πολύ την απόδοσή σου, με αποκορύφωμα  τη νίκη στο Αγρίνιο. Μπορούμε να περιμένουμε ακόμα καλύτερα πράγματα από εσένα στο μέλλον;
«Δουλεύω πολύ και προσπαθώ σκληρά στις προπονήσεις. Επειδή πιστεύω στις ικανότητες μου και σε αυτό που κάνω μπορώ να τα πάω ακόμα καλύτερα στη συνέχεια».

Έχεις σημειώσει  και τα τέσσερα φετινά γκολ σου  εκτός έδρας. Περιμένεις με ανυπομονησία να σκοράρεις μπροστά στους φιλάθλους της ΑΕΚ;
«Έχουμε τρία συνεχόμενα παιχνίδια εντός έδρας και σίγουρα θα μου δοθούν ευκαιρίες να σκοράρω. Είναι καταπληκτικό να πανηγυρίζεις μπροστά στους φιλάθλους σου και πιστεύω ότι θα γίνει πολύ σύντομα».

Θεωρείς ότι  με την πολύ καλή παρουσία σου τον  Νοέμβριο δίνεις απαντήσεις σε αυτούς που σε αμφισβήτησαν το προηγούμενο διάστημα;
«Όταν είσαι  επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν μπορείς να αποφύγεις την κριτική. Αυτό ισχύει για όλους μας, αλλά δεν πιστεύω ότι δίνω απαντήσεις γιατί όταν αγωνίζεσαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα είναι φυσιολογικό να έχουν από εσένα υψηλές απαιτήσεις».

Ποιος είναι  ο στόχος της ομάδας στους δύο  τελευταίους ευρωπαϊκούς αγώνες, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης;
«Δυστυχώς είναι  αλήθεια το ότι έχουμε αποκλειστεί  αλλά θεωρώ πολύ σημαντικό το να κερδίσουμε τουλάχιστον ένα παιχνίδι στη φάση των ομίλων του Europa League. Δεν έχουμε ελπίδες πρόκρισης αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε αδιάφοροι».

Με δεδομένους τους τραυματισμούς του Γκούντγιονσεν  και του Λυμπερόπουλου, νιώθεις  έτοιμος να ηγηθείς της επίθεσης στα τρία προσεχή παιχνίδια;
«Σε όλη την καριέρα μου αγωνίζομαι στην επίθεση και έχω μάθει να τα δίνω όλα για την ομάδα. Οι απουσίες αυτές είναι πολύ σημαντικές γιατί μιλάμε για μεγάλους ποδοσφαιριστές, αλλά θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να καλύψω το κενό».

Πόσο δύσκολο  είναι για έναν ποδοσφαιριστή  με τη δική σου σωματοδομή να αγωνίζεται στα πλάγια και όχι φουνταριστός;
«Έχω παίξει δεξί εξτρέμ και σε κάποια ματς στην Ιταλία πέρυσι. Δεν ήταν έκπληξη για εμένα  το ότι ο προπονητές με έβαλε σε αυτή τη θέση και νομίζω ότι μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της, αν και δεν είναι η φυσική μου».

Ποιος συμπαίκτης σου σε έχει εντυπωσιάσει με τη μέχρι  τώρα παρουσία του στις προπονήσεις  και στους αγώνες;
«Υπάρχουν αρκετά παιδιά που έχουν πολύ μεγάλη ποιότητα στο παιχνίδι τους. Ενδεικτικά σου αναφέρω τους Αραμπατζή, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος και φυσικά τον Λυμπερόπουλο».

Αγωνίζεσαι  στην ΑΕΚ ως δανεικός χωρίς οψιόν  αγοράς. Θα σε ενδιέφερε να παραμείνεις  και μετά το καλοκαίρι αν είναι σύμφωνη η Ουντινέζε;
«Αυτό είναι  θέμα των δύο συλλόγων. Προσωπικά περνάω καλά στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ και δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραμείνω και την επόμενη σεζόν».

Προέρχεσαι  από μια χώρα με μεγάλη ποδοσφαιρική παράδοση. Είναι η κλήση στην εθνική Καμερούν ένας από τους στόχους σου;
«Διαθέτω γαλλικό διαβατήριο για να μπορώ να αγωνίζομαι ως κοινοτικός, ωστόσο αν με καλούσαν από την εθνική Καμερούν θα ήμουν πολύ υπερήφανος να την εκπροσωπήσω».

Θα ήθελες να περάσεις ένα μήνυμα στον κόσμο  της ΑΕΚ;
«Ξέρω ότι  αγαπούν πάρα πολύ την ομάδα μας  και θα ήθελα να μας υποστηρίζουν από την αρχή μέχρι το τέλος των αγώνων, γιατί κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να τους δώσουμε χαρά».



Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved