Προκρίσεις από… σήμερα!

Προκρίσεις από… σήμερα!

Δυο αγωνιστικές πριν το τέλος της φάσης των ομίλων του Europa League, αναμένεται να ολοκληρωθεί σιγά-σιγά το παζλ των ομάδων που θα προκριθούν στο επόμενο γύρο.

Στον 1ο όμιλο, ξεχωρίζει η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σάμροκ, καθώς ο «δικέφαλος» με νίκη κάνει βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση, την ίδια ώρα που η Ρουμπίν υποδέχεται την Τότεναμ.

Στον 2ο όμιλο, τα πάντα είναι «ανοικτά» καθώς Σταντάρ Λιέγης, Αννόβερο και Κοπεγχάγη παλεύουν για την πρωτιά, με την αναμέτρηση των Δανών με το Αννόβερο να «κλέβει» την παράσταση. Την Βόρσκλα αντιμετωπίζει εκτός έδρας η Σταντάρ Λιέγης.

Για τον 3ο όμιλο, η Αϊντχόφεν είναι στην κορυφή και με νίκη επί της Χαποέλ παίρνει την πρωτιά ενώ η Ραπίντ παίζει τα… ρέστα της απέναντι στην Λέγκια, που αν επικρατήσει περνάει στην επόμενη φάση.

Στον 4ο όμιλο, μόλις 2 βαθμούς έχει η Λάτσιο του Τζιμπρίλ Σισέ, και θέλει μόνο νίκη απέναντι στην Ζυρίχη για να γλυτώσει το κάζο. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει ήδη προκριθεί και θα ταξιδεύσει στην Ρουμανία για το παιχνίδι με την Βασλούι ως αδιάφορη.

Μόνο νίκη θέλει η Μπεσίκτας απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου γα να έχει ελπίδες πρόκρισης, την ίδια ώρα που η Μακάπι Τελ Αβίβ τα παίζει όλα για όλα απέναντι στην Στόουκ, για τον 5ο όμιλο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται για τον 6ο όμιλο την Σλόβαν Μπρατισλάβας και με νίκη πάει στην επόμενη φάση, όπως και η Μπιλμπάο, η οποία απέναντι στην Σάλτσμπουργκ θέλει το τρίποντο για να… ξεμπερδεύει!

Στον 7ο όμιλο, η Μέταλιστ είναι η ευχάριστη έκπληξη και αν επικρατήσει της Μάλμε σφραγίζει την πρόκριση, την ίδια ώρα που η Αούστρια Βιέννης θα δώσει μάχη με την Αλκμάαρ για το ποιος θα πάρει την νίκη-πρόκριση.

Όλα «ανοιχτά» είναι στον 8ο όμιλο, όπου η Μπέρμιγχαμ υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ, με τις δυο ομάδες να είναι ισόβαθμες στην κορυφή, ενώ η Μπράγκα με νίκη απέναντι στην Μάριμπορ θα μπει ξανά σφήνα στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Σούπερ ντέρμπι στο «Βιθέντε Καλντερόν», όπου η Ατλέτικο υποδέχεται την Ουντινέζε και θέλει μόνο νίκη για να αποφύγει τις… εκπλήξεις, ενώ Σέλτικ και Ρεν θα αναμετρηθούν με την… ελπίδα της πρόκρισης.

Στον 10ο όμιλο, η Σάλκε με νίκη επί της ΑΕΚ Λάρνακας περνάει στην επόμενη φάση, όπως και η Μακάμπι Χάιφα, η οποία υποδέχεται την Στεάουα Βουκουρεστίου.

Πρόκριση από απόψε θέλει και η Τβέντε απέναντι στην Οντένσε, την ίδια ώρα που η Φούλαμ θα υποδέχεται την ουραγό Βίσλα, η οποία ωστόσο έχει ελπίδες πρόκρισης από τον 11ο όμιλο.

Τέλος, στον όμιλο της ΑΕΚ, τον 12ο, η «Ένωση» δεν έχει ελπίδες πρόκρισης, και απέναντι στην Λοκομοτίβ θέλει τους πρώτους της βαθμούς ενώ η Άντερλεχτ σφραγίζει την πρόκριση της με νίκη επί της Στουρμ εντός έδρας.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved