Λεονάρντο: «Καμία σκέψη για προσφυγή»

Λεονάρντο: «Καμία σκέψη για προσφυγή»

Ξεκάθαρος σχετικά με τις προθέσεις του όσον αφορά την ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός τόνισε ότι δεν κάνει σκέψεις για προσφυγή, ενώ υποστήριξε ότι η ΑΕΚ θα πρέπει πάντα να παίζει για τη νίκη

Απόλυτος και σαφής σε ότι αφορά το πως αντιμετωπίζει τα οικονομικά προβλήματα της ΑΕΚ ήταν ο Λεονάρντο στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της «Ένωσης» με την Λοκομοτίβ Μόσχας. Ο επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε στις δικές του προθέσεις, στην καλή αγωνιστική του παρουσία, καθώς και στο πως θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ το παιχνίδι με τους Ρώσους. Αναλυτικά ο Λεονάρντο δήλωσε:

-          Τί κίνητρο έχουν οι παίκτες για το παιχνίδι με την Λοκομοτίβ;

«Δεν έχει χαθεί τίποτα στην Ευρώπη. Εξαρτάται από εμάς. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, αλλά υπάρχει ελπίδα και πρέπει να παίξουμε μόνο για τη νίκη. Ακόμα και αν δεν υπήρχε ελπίδα, είμαστε η ΑΕΚ και πάντα μπαίνουμε για τη νίκη».

-          Οι αλλαγές στην ενδεκάδα σας δημιουργούν κίνητρο να παίζετε καλά;

«Η ΑΕΚ δεν είναι 11 παίκτες. Υπάρχουν 30 στο ρόστερ. Ο προπονητής αποφασίζει και εμείς σεβόμαστε τις επιλογές του. Όσοι παίζουν θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να παίζουμε μπάλα όταν μπαίνουμε στο γήπεδο».

-          Στο μυαλό των ποδοσφαιριστών υπάρχει ο Παναθηναϊκός;

«Η ομάδα θα πρέπει να κοιτάζει κάθε ματς ξεχωριστά. Αν με την Λοκομοτίβ σκεφτούμε το ντέρμπι, θα χάσουμε. Προέχει η νίκη αύριο για να έχουμε ελπίδες. Από την Παρασκευή θα σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό».

-          Όντως οι παίκτες κάνατε σκέψεις για προσφυγές;

«Δεν απαντάω για τους άλλους. Για μένα, αν ήταν να κάνω προσφυγή θα το είχα κάνει ήδη. Δεν περνάει από το μυαλό μου κάτι τέτοιο. Αγαπάω την ομάδα και το ποδόσφαιρο».

-          Ποιοί είναι οι λόγοι για τους οποίους παρουσιάζεσαι αλλαγμένος το τελευταίο διάστημα; Τελικά ισχύει ότι αντέχεις μόνο για 60 λεπτά;

«Όταν τελειώνει το ματς μου αρέσει να παίρνω το dvd για να το δω ξανά στο σπίτι μου. Είμαι διαφορετικός όντως αυτή τη σεζόν. Είπα ότι φέτος θα είναι η χρονιά μου. Ο κ. Χιμένεθ με βοήθησε αρκετά δείχνοντάς μου επμοπιστοσύνη. Ο νέος προπονητής με πιστεύει εξίσου. Ο προπονητής έχει παίξει μπάλα και ξέρει. Όταν σε πιστεύει μπαίνεις και παίζεις και κάνεις αυτό που σου αρέσει. Αυτό κάνω και εγώ φέτος.

Όσο για το να αντέχω πάνω από μία ώρα, από μικρός είχα αυτό το πρόβλημα. Ίσως προέρχεται από το άγχος. Εχω μιλήσει με γιατρούς για αυτό. Με τη βοήθεια του Θεού αλλάζω κάθε μέρα. Σε επίπεδο φυσικής κατάστασης είμαι καλά. Μάλλον θα είναι κάτι ψυχολογικό».



Αναστατωμένος ο Φώτης Ιωαννίδης - Το σχόλιο της Ελένης Βουλγαράκη
Αναστατωμένος ο Φώτης Ιωαννίδης - Το σχόλιο της Ελένης Βουλγαράκη
ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved