«Λιοντάρια» πρόκρισης, παλεύει ο Σισέ!

«Λιοντάρια» πρόκρισης, παλεύει ο Σισέ!

Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση των ομίλων του Europa League πήρε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία επικρατώντας της Βασλούι στο «Χοσέ Αρβαλάντε» με 2-0, έκανε το τρία στα τρία, αφήνοντας τη Λάτσιο να παλεύει για τη δεύτερη προνομιούχο θέση (στην οποία υπάρχει τριπλή ισοβαθμία!) μετά και το ισόπαλο 1-1 κόντρα στη Ζυρίχη εκτός έδρας.

Σκούρα τα βρήκαν τα «λιοντάρια» για σχεδόν ένα ημίχρονο κόντρα στους φιλόδοξους και αήττητους Ρουμάνους, ωστόσο η αποβολή του πιο αξιόλογου παίκτη τους Ουέσλι στο 38΄ τους άνοιξε τον δρόμο. Ο Εβάλντο έτσι σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο, δύο μόλις λεπτά πριν εκπνεύσει το πρώτο ημίχρονο, έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους, για να «γράψει» το τελικό 2-0 ο Φερναντέζ στο 70΄, αφού το αριθμητικό μειονέκτημα της Βασλούι δεν της επέτρεψε να γίνει απειλητική.

Με αυτή τη νίκη, οι Πορτογάλοι, διατηρώντας το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, αποσπάστηκαν 7 ολόκληρους βαθμούς από τη δεύτερη θέση, στην οποία υπάρχει συνωστισμός από Βασλούι, Λάτσιο και Ζυρίχη!

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ: Πατρίτσιο, Καρίκο, Πόλγκα, Εβάλντο, Περέιρα, Σχάαρς, Καπέλ (78΄Αντρέ Μάρτινς), Φερνάντεζ, Ριναούντο, Περεϊρίνια (62΄Καρίλο), Φαν Βόλφσβινγκελ (74΄Μποζίνοφ)

ΒΑΣΛΟΥΪ: Σερνιάουσκας, Παπ, Μιλάνοφ, Φαρκάς, Γκλαντστόν (71΄Κοστίν), Σανμαρτεάν, Πάβλοβιτς, Γουέσλεϊ, Μπέλο (79΄Γιοβάνοβιτς), Ανταΐλτον (46΄Μπουχαέσκου), Μιλισάβλιεβιτς

Παράταση για μία ακόμα αγωνιστική πήρε το πρώτο ευρωπαϊκό τρίποντο της Λάτσιο αφού έμεινε στο 1-1 με τη Ζυρίχη στην Ελβετία, μπαίνοντας σε μπελάδες!

Ο Σκούλι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους εκμεταλλευόμενος την αδράνεια στην άμυνα της Ζυρίχης μετά από εκτέλεση κόρνερ, όμως η χαρά του Τζιμπρίλ Σισέ (ξεκίνησε βασικός) και των συμπαικτών του κράτησε μόλις 60 δευτερόλεπτα αφού με τη σέντρα, οι Ελβετοί έκρυψαν την μπάλα, με τον Νίκτσι να γίνεται ο τελικός αποδέκτης της πετυχαίνοντας ένα καταπληκτικό τέρμα για το 1-1. Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, οι ποδοσφαιριστές του Ρέχα παρά το γεγονός πως πίεσαν για το τέρμα της νίκης, έπεσαν πάνω σε έναν εκπληκτικό Γκουατέλι ο οποίος κράτησε την ισοπαλία.

ΖΥΡΙΧΗ: Γκουατέλι, Τεσέιρα, Κοχ, Μάνιν, Μπεντά, Μαργκαϊράζ, Άγκερτερ, Νίκτσι, Τζούριτς (76΄Ροντρίγκεζ), Τσικάουι (62΄Μεχμεντί), Αλφόνς (81΄Ντρμιτς)

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Ντιάς, Ντιακιτέ, Ράντου, Ερνάνες, Ματουζάλεμ, Γκονζάλεζ (72΄Λεντέσμα), Λούλιτς, Τσάνα (46΄ Ρόκι), Σκούλι, Σισέ(79΄Κόζακ)

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved