Με λάμψη… Europa!

Με λάμψη… Europa!

Μπορεί το Champions League να ολοκλήρωσε την πρώτη φάση των ομίλων, ωστόσο το Europa League βρίσκεται σε σέντρα με αμφίρροπες αναμετρήσεις.

1ος όμιλος

Εδώ ξεχωρίζει φυσικά η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σάμροκ Ρόβερς, με τον «Δικέφαλο» να θέλει μόνο την νίκη απέναντι στους θεωρητικά αδύναμους Ιρλανδούς, ενώ να θυμίσουμε πως η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι είναι αήττητη στις δυο πρώτες αγωνιστικές.

Στο άλλο παιχνίδι, η Τότεναμ υποδέχεται την Ρούμπιν Καζάν, με τις δυο ομάδες να ισοβαθμούν στην κορυφή ενώ μια ισοπαλία δεν θα «χάλαγε» τον ΠΑΟΚ

2ος όμιλος

Εύκολη αποστολή αναμένεται να έχει η πρωτοπόρος του ομίλου, Σταντάρ Λιέγης η οποία υποδέχεται στο Βέλγιο την Βόρσκλα, ενώ μεγάλο παιχνίδια αναμένεται στην Δανία, όπου η Κοπεγχάγη αναμετράται με το Αννόβερο και θέλει μόνο νίκη για να προσπεράσει τους Γερμανούς στην βαθμολογία.

3ος όμιλος

Επικίνδυνη… αποστολή για την Αϊντχόφεν στο Τελ Αβίβ, απέναντι στην ουραγό αλλά πολύ δυνατή στην έδρα της, Χάποελ την ίδια ώρα που στο Βουκουρέστι, η Ραπίντ με την Λέγκια θα «μονομαχούν» για την δεύτερη θέση.

4ος όμιλος

Την επικίνδυνη Βασλούι υποδέχεται η πρωτοπόρος του ομίλου, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ η Λάτσιο του Τζιμπρίλ Σισέ θα αγωνιστεί στην Ζυρίχη με μοναδικό στόχο την νίκη, καθώς αν οι «αετοί» στραβοπατήσουν τότε δυσκολεύει αρκετά η προσπάθεια για την πρωτιά.

5ος όμιλος

Σούπερ παιχνίδι στο Κίεβο, όπου Ντιναμό και Μπεσίκτας «μονομαχούν» με φόντο την πρώτη θέση, όπου βρίσκεται η Στόουκ, η οποία υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την ομάδα του Τόνι Πιούλις να ελπίζει σε νίκη που θα την αφήσει στο… ρετιρέ!

6ος όμιλος

Όμιλος χωρίς ξεκάθαρα φαβορί (μέχρι στιγμής), καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση με την Σάλτσμπουργκ, ενώ οι Παριζιάνοι θέλουν την νίκη στην έδρα της Σλόβαν για να διατηρήσουν την απόσταση… βολής από την Μπιλμπάο.

Στο «Σαν Μαμές», οι Βάσκοι υποδέχονται την Σάλτσμπουργκ και με νίκη ολοκληρώνουν τον  πρώτο γύρο με το απόλυτο των βαθμών.

7ος όμιλος

Την ευκαιρία να «σπάσει» το ρόδι έχει η Μάλμε, η οποία θα υποδεχτεί την Μέταλιστ Χάρκιβ στο «Ζβέντμπανκ Στάνιον» και με νίκη μένει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης, ενώ η πρωτοπόρος Αλκμάαρ, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της απέναντι στην Αούστρια Βιέννης για να παραμείνει στην κορυφή.

8ος όμιλος

Η πρωτοπόρος Μπριζ, υποδέχεται την Μπέρμιγχαμ και με νίκη ολοκληρώνει αήττητη τον πρώτο γύρο, ενώ οι Άγγλοι θέλουν τον βαθμό για να παραμείνουν σε τροχιά πρόκρισης. Την ίδια ώρα, η περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, Μπράγκα, ταξιδεύει στην Σλοβενία για να αντιμετωπίσει την ουραγό, Μάριμπορ.

9ος όμιλος

Το μεγαλύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται στο «Φριούλι», όπου η Ουντινέζε θα υποδεχτεί την Ατλέτικο Μαδρίτης με τις δυο ομάδες να ισοβαθμούν στην κορυφή με 4 βαθμούς, ενώ η Ρεν αντιμετωπίζει την ίδια ώρα στην έδρα της την Σέλτικ και με νίκη οι δυο ομάδες μένουν στο «κόλπο» της πρόκρισης.

10ος όμιλος

Η Σάλκε του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ταξιδεύει στην Κύπρο για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία θέλει να βαδίσει στα χνάρι του ΑΠΟΕΛ και να… σοκάρει τους αντιπάλους της.

Στο άλλο παιχνίδι, η Μακάμπι Χάιφα υποδέχεται την Στεάουα Βουκουρεστίου και όποια από τις δυο ομάδες καταφέρει να πάρει την νίκη κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη μιας εκ των δυο προνομιούχων θέσεων.

11ος όμιλος

Τρεις ομάδες για δυο  θέσεις «παλεύουν» στον 11ο όμιλο, με την Φούλαμ να θέλει να περάσει χωρίς βαθμολογικές απώλειες από την έδρα της ουραγού Βίσλα, η οποία ακόμη δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον αποκλεισμό της από τον ΑΠΟΕΛ στο Champions League.

Η Οντένσε, υποδέχεται την πρωτοπόρο Τβέντε και με νίκη οι Δανοί πιάνουν την κορυφή.

12ος όμιλος

Δύσκολη, αλλά όχι ακατόρθωτη, αποστολή για την ΑΕΚ στην παγωμένη Μόσχα, απέναντι στην Λοκομοτίβ, με την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου να ψάχνει τους πρώτους της πόντους απέναντι στους Ρώσους.

Τέλος, η Άντερλεχτ θέλει να πάρει την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια απέναντι στην Στουρμ Γκρατς, η οποία με την νίκη στο ΟΑΚΑ απέκτησε μεγάλες ελπίδες πρόκρισης.

Μείνετε συντονισμένοι στο Onsports για όλα τα τελευταία νέα των «μονομάχων» του Europa League

Το Onsports θα σας μεταφέρει LIVE τις εξελίξεις από όλες τις αναμετρήσεις…

Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία όλων των ομίλων του Europa League

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved