Κουσέιρο: «Η ΑΕΚ παίζει το τελευταίο της χαρτί»

Κουσέιρο: «Η ΑΕΚ παίζει το τελευταίο της χαρτί»

Ο προπονητής της Λοκομοτίβ Μόσχας υποστήριξε πως το παιχνίδι της Πέμπτης (20/10) θα είναι δύσκολο για την ομάδα του καθώς η ΑΕΚ παίζει το τελευταίο της χαρτί για συνέχεια στην διοργάνωση.

Ο Ζοσέ Κουσέιρο χαρακτήρισε επικίνδυνο αντίπαλο την ΑΕΚ και τόνισε πως περιμένει αρκετές αντεπιθέσεις από την Ένωση. Παράλληλα, έκανε σαφή την ανάγκη της ομάδας του να πάρει τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ και περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να μην υποτιμήσουν το «δικέφαλο» και να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς.

Ο τεχνικός της Λοκομοτίβ Μόσχας, είπε αρχικά: «Αυτό το παιχνίδι ίσως είναι η τελευταία ελπίδα της ΑΕΚ, γιατί αν ηττηθεί και τώρα, θα είναι ουσιαστικά απίθανο να προκριθεί. Ήδη η ελληνική ομάδα έχει δύο ήττες και περιμένουμε στη Μόσχα να θέλει να παρουσιάσει τον καλύτερό της εαυτό».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι μια ομάδα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, ειδικά με τον Λεονάρντο. Δεν θα παίξει με μας ο Δέλλας λόγω τιμωρίας, αλλά δεν πιστεύω πως θα είναι πολύ μεγάλο το κενό στην άμυνα. Οι αντίπαλοί μας είναι έμπειροι και θα παίξουν προσεκτικά. Ίσως και η ισοπαλία να είναι καλό αποτέλεσμα για αυτούς».

Για το πώς η ομάδα του θα πάρει την πρόκριση, επισήμανε: «Η ήττα από την Άντερλεχτ έχει στιγματίσει την πορεία μας. Χάσαμε τρεις βαθμούς που δεν αξίζαμε να χάσουμε. Όμως αυτό έγινε και τώρα είμαστε μπροστά σε ένα κομβικό σημείο. Είτε θα επιτρέψουμε στον αντίπαλο να μας φτάσει, είτε θα ξεφύγουμε έξι βαθμούς. Πιστεύω πως 10 βαθμοί θα είναι αρκετοί για μας ώστε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Άρα θέλουμε άλλους 7 κι αν νικήσουμε αύριο, θα θέλουμε άλλους 4 σε τρία ματς. Ελπίζω να μην έχουμε τα ίδια προβλήματα σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Άντερλεχτ».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει κίνδυνος να υποτιμηθεί η ΑΕΚ, σχολίασε: «Για μας όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Παίζουμε για το πρεστίζ του συλλόγου και κάθε αγώνας πρέπει να αντιμετωπίζεται από την πλευρά μας με τη μέγιστη σοβαρότητα».

Τέλος, για το γεγονός ότι αύριο είναι το 100ο παιχνίδι της Λοκομοτίβ στην Ευρώπη, ανέφερε: «Είναι σημαντικό ότι το αυριανό ματς είναι το 100ο για μας στην Ευρώπη. Είναι ένας καλός και... στρογγυλός αριθμός, αλλά για μένα προσωπικά δεν αποτελεί αυτό επιπλέον κίνητρο. Όλα τα ματς πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με υπευθυνότητα και ξέρω πως όλοι οι παίκτες είναι περήφανοι που φορούν τη φανέλα της ομάδας. Έτσι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved