Ο διεθνής Τύπος για τους «Δικεφάλους»

Ο διεθνής Τύπος για τους «Δικεφάλους»

Με έκπληξη υποδέχθηκε ο Τύπος της Αυστρίας την νίκη της Στουρμ Γκρατς επί της ΑΕΚ για το Europa League με 2-1 στο ΟΑΚΑ, ενώ οι Ρώσοι τονίζουν πως η Ρούμπιν Καζάν έχασε μεγάλη ευκαιρία απέναντι στον ΠΑΟΚ για την νίκη, με τους Θεσσαλονικείς να αποσπούν ισοπαλία με 2-2.

Πάμε να δούμε αρχικά πως υποδέχεται ο Τύπος της Αυστρίας, την νίκη της Στουρμ:

salzburg.com: «Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Λοκομοτίβ Μόσχας, η Σουρμ Γκρατς με δυο γκολ στα τελευταία πέντε λεπτά, κέρδισε ένα χαμένο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ επικρατώντας με 2-1».

aek1

news.at: «Νίκη της τελευταίας στιγμής για την Στουρμ, που κέρδισε την ΑΕΚ με 2-1 ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ με αυτογκολ».

aek2

kleinezeitung.at: «Ο Χάας έδωσε την νίκη στην Στουρμ Γκρατς. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, ωστόσο με δυο γκολ στα τελευταία 5 λεπτά οι πρωταθλητές Αυστρίας, πήραν την νίκη».

aek3

derstandard.at: «Μετά από ένα αυτογκόλ και μια δύσκολη αρχή, η Στουρμ κατάφερε να ισοφαρίσει την ΑΕΚ στο 87’ και να πάρει την νίκη-έκπληξη στις καθυστερήσεις με 2-1».

aek4

sport.oe24.at: «Ο Χάας χάρισε την νίκη της τελευταίας στιγμής στην Στουρμ Γκρατς κόντρα στην ΑΕΚ με 2-1 στην Αθήνα. Αυτή η νίκη ήταν η πρώτη μετά από 8 παιχνίδια εκτός έδρας για της Στουρμ».

aek5

kurier.at: «Καυτή νύχτα για την Στουρμ στην Αθήνα. Η Στουρμ κέρδισε με 2-1 την ΑΕΚ, παρόλο που στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, η ελληνική ομάδα ήταν μπροστά στο σκορ. Μπροστά σε μόλις 10 χιλιάδες θεατές, η πρωταθλήτρια Αυστρίας γύρισε το παιχνίδι στα τελευταία 5 λεπτά».

aek6

Όσο για τον ρωσικό Τύπο, υποδέχεται «χλιαρά» την ισοπαλία της Ρουμπίν με τον ΠΑΟΚ:

kommersant.ru:  «Η Ρουμπίν αναδείχτηκε ισόπαλη με τον ΠΑΟΚ από την Ελλάδα με 2-2. Η Καζάν έχει 4 βαθμούς σε 2 αγωνιστικές».

paok1

sovsport.ru: «Η Ρουμπίν Καζάν έχασε την νίκη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη με 2-2».

paok2

news.sportbox.ru: Μοιράστηκε βαθμούς η Ρουμπίν με τον ΠΑΟΚ. Η Ρουμπίν δεν κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη με 2-2, ωστόσο παραμένει στην κορυφή του ομίλου της στο Europa League».

paok3

rt.com: « Η Ρούμπιν έχασε βαθμούς με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Καζάν, η οποία φημίζεται για την καλή της άμυνα κάτι το οποίο δεν φαίνεται την φετινή σεζόν, παραχώρησε ισοπαλία στον ΠΑΟΚ με 2-2».

paok4

football.sport-express.ru: «Δυο γκολ δεν ήταν αρκετά για την ομάδα του Μπερντίεφ. Η Ρουμπίν δεν κατάφερε να κερδίσει στο Καζάν τον ΠΑΟΚ, παραχωρώντας ισοπαλία με 2-2».

paok5



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved