Παιχνίδια για όλα τα… γούστα!

Παιχνίδια για όλα τα… γούστα!

Η 2η αγωνιστική του Europa League θα διεξαχθεί απόψε (29/09) και οι «μάχες» σε όλη την Ευρώπη αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς οι αναμετρήσεις στα περισσότερα γήπεδα είναι αμφρίροπες.

1ος όμιλος

Στο πρώτο γκρουπ ξεχωρίζει φυσικά η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ρουμπίν Καζάν, με τον «δικέφαλο» να έχει αποδείξει στο παρελθόν πως δεν καταλαβαίνει από έδρες στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου, η Τότεναμ αναμένεται να έχει εύκολη αποστολή στην έδρα της απέναντι στην Σάμροκ Ρόβερς.

2ος όμιλος

Μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της διοργάνωσης, η ουκρανική Βάρσκλα Πολτάβα, θα υποδεχθεί το Ανόβερο και θέλει να διατηρήσει το αήττητο της, ενώ η γερμανική ομάδα δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που εντυπωσίασε στην περσινή Μπουντεσλίγκα.

Στο άλλο παιχνίδι, η Σταντάρ θα υποδεχθεί την Κοπεγχάγη στην Λιέγη σε μια αναμέτρηση η οποία είναι αμφίρροπη, με τις δυο ομάδες να θέλουν μόνο το «τρίποντο».

3ος όμιλος

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της βραδιάς θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι, όπου η Ραπίντ θα υποδεχθεί την Αϊντχόφεν, με τις δυο ομάδες να έχουν εξαιρετικό σερί, καθώς οι Ρουμάνοι δεν έχουν χάσει σε 16 παιχνίδια στην έδρα τους ενώ η PSV έχει πέντε σερί νίκες στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια.

Τέλος, η Λέγκια Βαρσοβία με την Χάποελ Τελ Αβίβ κοντράρονται στην Πολωνία με… φόντο το πρώτο τους τρίποντο στην διοργάνωση.

4ος όμιλος

Σε ένα από τα ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής, η Λάτσιο του Τζιμπρίλ Σισέ θέλει να… ρεφάρει την απώλεια των βαθμών στην πρεμιέρα με την Βασλούι (2-2) και θα επιδιώξει να το κάνει στην έδρα της πολύ φορμαρισμένης, Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Στο άλλο παιχνίδι, η Βασλούι, η οποία άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στην πρεμιέρα, θα υποδεχθεί την Ζυρίχη, σε μια αναμέτρηση, η οποία δεν χωράει προγνωστικά…

5ος όμιλος

Ένα πολύ «γερό» ματς θα διεξαχθεί στην Αγγλία και στο «Μπριτάνια», όπου η Μπεσίκτας θα φιλοξενηθεί από την Στόουκ, με τους Τούρκους να επικρατούν στην πρεμιέρα με 5-1 της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι Ισραηλινοί, θα προσπαθήσουν να… συνέλθουν απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου, με τον Αντρέι Σεβτσένκο και την παρέα του να θέλουν μόνο την νίκη μετά την ισοπαλία (1-1) της πρεμιέρας με την Στόουκ.

6ος όμιλος

Μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Σαν Μαμές», όπου η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, την… πάμπλουτη, Παρί Σεν Ζερμέν, με την ατμόσφαιρα στο γήπεδο να αναμένεται… καυτή από τους Βάσκους.

Οι δυο… χαμένοι της πρώτης αγωνιστικής, η Σάλτσμπουργκ  και η Σλόβαν Μπρατισλάβας θα προσπαθήσουν για το «τρίποντο», ωστόσο οι πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση είναι λιγοστές με τα… θηρία του ομίλου!

7ος όμιλος

Επιστροφή στο… παρελθόν, καθώς η Μάλμε θα υποδεχθεί την Αούστρια Βιέννης σε μια επανάληψη του ημιτελικού του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1978/79. Πλέον οι δυο ομάδες έχουν χάσει την αίγλη τους και θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου, η Μέταλιστ υποδέχεται στο Χάρκοβο την Αλκμάαρ, η οποία ωστόσο δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που εντυπωσίαζε προ τριετίας…

8ος όμιλος

Η φιναλίστ του 2011, Μπράγκα, κοντράρεται με την Κλαμπ Μπριζ και φυσικά με όπλο την έδρα της, η οποία την έστειλε μέχρι το Δουβλίνο την περσινή σεζόν, θα προσπαθήσει να πάρει την νίκη απέναντι στους Βέλγους.

Η Μπέρμιγχαμ θα προσπαθήσει στην Σλοβενία, στην έδρα της Μάριμπορ να πάρει την νίκη, με τους γηπεδούχους να είναι… άλλη ομάδα στην έδρα τους!

9ο όμιλος

Πολύ δυνατά παιχνίδια περιλαμβάνει το… μενού του 9ου ομίλου. Η Ουντινέζε, η οποία βρίσκεται σε διαρκή άνοδο, θα φιλοξενηθεί από την Σέλτικ, η οποία μπήκε στην διοργάνωση από το… παράθυρο, καθώς η UEFA απέκλεισε την Σιόν, λόγω μεταγραφικών παρατυπιών.

Ένα πολύ δυνατό ματς θα γίνει στην Γαλλία, με την Ρεν, μια από τις ανερχόμενες δυνάμεις του ιταλικού ποδοσφαίρου, να υποδέχεται την Ατλέτικο, η οποία θα προσπαθήσει να συνέλθει από το… νοκ άουτ που την έριξε η Μπαρτσελόνα για το ισπανικό πρωτάθλημα (5-0).

10ος όμιλος

Ελληνοκυπριακή συμμετοχή στον 10ο όμιλο, καθώς η Σάλκε των Κυριάκου Παπαδόπουλου και Βασίλη Πλιάτσικα θα υποδεχθεί την Μακάμπι Χάιφα με τον Χουμπ Στέφενς να κάνει το ντεμπούτο του τον πάγκο των «βασιλικών μπλε».

Η ΑΕΚ Λάρνακας, θέλει να μιμηθεί τον ΑΠΟΕΛ, και στο «ΓΣΠ» θα επιδιώξει να πάρει την νίκη απέναντι στην Στεάουα Βουκουρεστίου, η οποία μακριά από την έδρα της, παθαίνει… τρικυμία!

11ος όμιλος

Η Οντένσε θέλει να πετύχει το 2 στα 2 απέναντι στην Φούλαμ, η οποία δεν θα είναι εύκολη αντίπαλος, με την παράδοση να μην είναι υπέρ των Δανών απέναντι σε αγγλικές ομάδες.

Η Τβέντε θα προσπαθήσει να πάρει το «τρίποντο» στην έδρα της, την οποία έχει καταφέρει να αλώσει μόνο η Βιγιαρεάλ, απέναντι στην Βίσλα Κρακοβίας, η οποία δείχνει να μην έχει ξεπεράσει τον αποκλεισμό της από το Champions League από τον ΑΠΟΕΛ.

12ος όμιλος

Παιχνίδι δίχως αύριο, είναι για την ΑΕΚ αυτό με την Στουρμ Γκρατς, καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ και οι παίκτες του γνωρίζουν πως μόνο με νίκη θα παραμείνουν στο «κυνήγι» της πρόκρισης.

Η Άντερλεχτ θα προσπαθήσει να συνεχίσει την πολύ καλή της πορεία στην παγωμένη Μόσχα, απέναντι στην Λοκομοτίβ, η οποία εντός έδρας, όπως και όλες οι ρωσικές ομάδες, είναι πάρα πολύ δυνατή.

Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής, την βαθμολογία των ομίλων και το πρόγραμμα του Europa League



Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved