Να βάλει στον… πάγο την Ρούμπιν

Να βάλει στον… πάγο την Ρούμπιν

Στη δεύτερη «μάχη» των ομίλων του Europa League «πέφτει» στις 18:00 (ΑΝΤ1, Onsports)ο ΠΑΟΚ στο «παγωμένο» Καζάν κόντρα στην Ρούμπιν.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με την Τότεναμ και κόντρα στους Ρώσους θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα, ει δυνατόν τη νίκη, προκειμένου να διατηρήσει «ζεστές» τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Λάζλο Μπόλονι δεν έχει στη διάθεσή του τους Πάμπλο Γκαρσία και Δημήτρη Σαλπιγγίδη, οι οποίοι έμειναν στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ξεκουραστούν, ενώ αντίθετα επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο Μπρούνο Τσιρίλο ενώ στην αποστολή μετέχει ο Κοστίν Λαζάρ, ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Ο Ρουμάνος τεχνικός κάνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση κόντρα στην Ρούμπιν διατηρώντας το 4-2-3-1 προχωρώντας σε μερικές αλλαγές. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να ξεκινήσει ο Κρέσιτς.

Στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Έτο, με τον Λίνο στα αριστερά. Δίπλα στον Κοντρέρας θα είναι ο Τσιρίλο, κερδίζοντας τη «μάχη» από τον Μαλεζά. Πιο μπροστά τους θα είναι οι Φωτάκης και Αρίας με αμυντικούς προσανατολισμούς.

Στη δεξιά πτέρυγα θα βρίσκεται ο Γεωργιάδης, με τον Βιεϊρίνια στα αριστερά και τον Ίβιτς στον άξονα, πίσω από τον Αθανασιάδη, ο οποίος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ συμπληρώνουν οι: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Μπαλάφας, Λαζάρ, Μαλεζάς, Ρομπέρ και Παπάζογλου.

Από την άλλη, η Ρούμπιν Καζάν θέλει κόντρα στους «ασπρόμαυρους» της Θεσσαλονίκης να διπλασιάσει τις νίκες της στον όμιλο και να διατηρηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας κάνει το πρώτο και συνάμα το πιο αποφασιστικό… βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Κουρμπάν Μπερντίεφ εμφανίστηκε απόλυτα «διαβασμένος» στην συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (28/9) και προτίθεται να παρουσιάσει όλα τα… όπλα που έχει στη «φαρέτρα» του.

Τα προβλήματα δεν απουσιάζουν για τον τεχνικό ηγέτη και αντιπρόεδρο των Ρώσων, μια και δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μάρτιν και Κάρλος Εντουάρντο, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Καλέσιν.

Ο έμπειρος κόουτς αναμένεται να παρουσιάσει την Ρούμπιν με σύστημα 4-2-3-1, με τον Ριζικόφ στον «άσο», τον Ανσάλντι στα αριστερά, τον Κούζμιν στα δεξιά και τους Μποτσέτι και Νάβας στο κέντρο της άμυνας.

Οι Νάτσο και Νομπόα θα είναι οι αμυντικοί μέσοι των Ρώσων, με τον Καραντενίζ στο δεξί άκρο της επίθεσης, τον Καλέσιν στα αριστερά και τον Βαλντέζ πίσω από τον Ντιαντιούν, ο οποίος θα ηγηθεί των προσπαθειών της ομάδας του Καζάν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Αρλαούσκις, Κβερκβέλια, Σαρόνοφ, Μπιστρόφ, Ριαζάντσεφ, Ερεμένκο, Νέμοφ.



Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved