Στον αστερισμό της πρόκρισης

Στον αστερισμό της πρόκρισης

Ενδεχομένως την πιο κρίσιμη μάχη της μέχρι τώρα στη χρονιά δίνει σήμερα (29.09) η ΑΕΚ απέναντι στην Στουρμ Γκρατς στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ μετά την ήττα της στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων του Europa League από την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες, βλέπει ως μονόδρομο τη νίκη στην αποψινή αναμέτρηση με τους Αυστριακούς.

Η ΑΕΚ είναι «λαβωμένη» στην πιο κρίσιμη στιγμή, καθώς ο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει σε σημαντικούς ποδοσφαιριστές του. Οι Γκέντζογλου, Γεωργέας, Καφές και Κωνσταντόπουλος είναι εκτός μάχης λόγω τραυματισμού, ενώ οι Μάκος και Μανωλάς λόγω καρτών.

Ο Ισπανός τεχνικός προτίθεται να επαναφέρει το σύστημα 4-2-3-1 στο παιχνίδι της ΑΕΚ και να κάνει κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα. Ο Λαγός ενδέχεται να πάρει τη θέση του καταπονημένου Καράμπελα στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Κοντοές τη θέση του Γεωργέα στο δεξί άκρο, ενώ ο Γκερέιρο θα αγωνιστεί στα χαφ δίπλα στον Βάργκας.

Οι υπόλοιπες θέσεις είναι: Αραμπατζής στο τέρμα, Δέλλας, Κάλα οι κεντρικοί αμυντικοί και μπροστά ο Κάρλος δεξί χαφ, ο Λεονάρντο αριστερό, ο Γκούντγιονσεν «δεκάρι» και ο Μπέλεκ στην κορυφή.

Η αποστολή της ΑΕΚ είναι η εξής: Αραμπατζής, Μοσχονάς, Δέλλας, Καράμπελας, Κοντοές, Μπέλεκ, Κάλα, Βάργκας, Λεονάρντο, Χέλγκασον, Μπουγαϊδης, Λυμπερόπουλος, Λαγός, Σιαλμάς, Κλωναρίδης, Χοσέ Κάρλος, Μπερνς, Γκερέιρο, Γκούντγιονσεν, Νικόλτσης.

Για την Στουρμ Γκρατς, ο Φράνκο Φόντα θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-2. Οι Αυστριακοί θέλουν την ισοπαλία ή τη νίκη ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση.

Η πιθανή ενδεκάδα της Στουρμ είναι η εξής:

Τσάβλινα, Ποπχάντζε, Μπούργκσταλερ, Νόιχολντ, Στάντφεστ, Κλεμ, Βέμπερ, Ζόιμελ, Βολφ, Μπόντουλ, Σάμπιτς.


Η αποστολή των Αυστριακών αποτελείται από τους: 34. Σάχνερ, 17. Ερενχαιχ, 12. Ντούντιτς, 5. Φελντχόφερ, 4. Πίρχερ, 23. Στανγκλ, 14. Κάιντς, 9. Μπούκβα, 10. Μουράτοβιτς, 7. Χάας, 26. Βάινμπεργκερ.

Τιμωρημένοι για την ομάδα του Φόντα δεν υπάρχουν, ενώ εκτός αποστολής είναι οι: Γκρατσάι, Χελτζλ, Φόντα, Κιενάστ.

Ερωτηματικό η προσέλευση του κόσμου

Με αγωνία περιμένουν να διαπιστώσουν στην ΑΕΚ την προσέλευση των οπαδών της ομάδας στο αποψινό παιχνίδι. Ο κόσμος είναι χολωμένος από την «βαριά» ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, από την άλλη όμως έχει να δει καιρό από κοντά την αγαπημένη του ομάδα. Να σημειωθεί ότι με την ομάδα της Αυστρίας έχουν ταξιδέψει και λίγοι οπαδοί της, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από κοντά.



Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved