Μπόλονι: «Θέλουμε να κερδίσουμε»

Μπόλονι: «Θέλουμε να κερδίσουμε»

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στην Ρούμπιν με στόχο τη νίκη, ωστόσο και η ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον Λάζλο Μπόλονι.

Ο τεχνικός ηγέτης του «Δικέφαλου», στην συνέντευξη Τύπου, υποστήριξε πως θα υπέγραφε με τα δύο χέρια αν μπορούσε να εξασφαλίσει τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ μίλησε και για τους αποκλεισμούς των Γκαρσία και Σαλπιγγίδη.

«Είναι το δεύτερο παιχνίδι για μας την ίδια εβδομάδα. Και θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Θα ήθελα να επαναλάβω ότι είναι ιδιαίτερη εβδομάδα διότι έχουμε τρία ιδιαίτερα παιχνίδια και ταξίδια», ανέφερε αρχικά ο Ρουμάνος προπονητής.

Και συνέχισε: «Είμαι χαρούμενος που την παρούσα στιγμή δεν έχουμε τιμωρημένος ή τραυματίες. Εμείς ενδιαφερόμαστε κυρίως για τη δική μας αγωνιστική κατάσταση. Αυτήν τη στιγμή πρέπει να είμαστε παρόντες στη φυσική κατάσταση, να έχουμε λογική και δυναμική. Αυτή είναι η πιο σημαντική δουλειά που πρέπει να κάνουμε».

Όσον αφορά στον αποκλεισμό των Γκαρσία και Σαλπιγγίδη, υποστήριξε: «Ήδη μιλήσαμε για λογική. Ο Γκαρσία στις διακοπές έκανε εγχείριση. Ο Σαλπιγγίδης παίζει δύο χρόνια συνεχόμενα στον ΠΑΟΚ και στην Εθνική, ενώ είχε και τραυματισμό. Αυτά μας κάνουν να έχουμε ένα ειδικό πρόγραμμα σε τέτοια ζητήματα. Μπορεί κι άλλοι παίκτες να χρειάζονται το ίδιο. Κατά δεύτερον είναι κι η κατάλληλη στιγμή για να δείξουν, οι παίκτες που θα αναπληρώσουν το κενό, ότι έχουν τις δυνατότητες για κάτι τέτοιο».

Ερωτηθείς αν ο ΠΑΟΚ έχει βάλει προτεραιότητα το πρωτάθλημα, απάντησε: «Η πρώτη μου αντανακλαστική απάντηση είναι ότι δεν έχουν όλα τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος την ίδια σημασία. Δεύτερον παίξαμε χωρίς αυτούς στο Όσλο (σ.σ. ο Γκαρσία έπαιξε στο Όσλο κι έβαλε και γκολ) και εναντίον της Καρπάτι στην Ουκρανία. Γιατί να μην μπορέσουμε να το κάνουμε ξανά;».

Σε επίμονη ερώτηση, αν μίλησε με τους δύο ποδοσφαιριστές για τον αποκλεισμό τους, ο Μπόλονι δήλωσε: «Το συζητήσαμε μαζί τους. Είναι ώριμοι παίκτες και κατάλαβαν την επιλογή μου. Πάντως είμαστε εδώ 10’ και μιλάμε για παίκτες που δεν είναι μαζί μας. Μήπως πρέπει να μιλήσουμε και γι’ αυτούς που είναι εδώ;».

Σε ερώτηση Ρώσου δημοσιογράφου για τη διαφορά ηλικίας παικτών μέσα στην ομάδα, είπε: «Πάντα είναι ενδιαφέρον να δουλεύεις τόσο με νέους όσο και με καλούς παίκτες. Δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα».

Για τις αλλαγές στο βασικό σχήμα, επισήμανε: «Σίγουρα θα υπάρχουν δύο αλλαγές στην 11άδα. Για το αν θα κάνω κι άλλες θα το δω τις επόμενες 24 ώρες, μια και περιμένω να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα που έχουν ορισμένοι παίκτες».

Για το πώς σχολιάζει τον τρόπο παιχνιδιού των ρώσικων ομάδων: «Ξέρω κάποια πράγματα για το ρωσικό ποδόσφαιρο, τα περισσότερα από γνωστούς που έχουν δουλέψει εδώ. Η βασική διαφορά του περσινού αγώνα με την ΤΣΣΚΑ σε σχέση με το αυριανό είναι ότι η θερμοκρασία ήταν πολύ χαμηλή τότε».

Για το αν η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα, είπε: «Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, αλλά κι η ισοπαλία είναι καλή σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Θα το υπέγραφα με τα δύο χέρια».



Τσάμπι Αλόνσο: Μένει στη Λεβερκούζεν και την επόμενη σεζόν
Τσάμπι Αλόνσο: Μένει στη Λεβερκούζεν και την επόμενη σεζόν
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved