Μπερντίεφ: «Όπλο του ΠΑΟΚ η ομαδικότητα»

Μπερντίεφ: «Όπλο του ΠΑΟΚ η ομαδικότητα»

Ομάδα που δεν χαλαρώνει ποτέ χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ο Κούρμπαν Μπερντίεφ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα για τη 2η αγωνιστική του Europa League.

Ο τεχνικός ηγέτης της Ρούμπιν Καζάν υποστήριξε πως έχει τις καλύτερες εντυπώσεις από τον «Δικέφαλο του Βορρά» αν και δεν έχει ξεχωρίσει κάποιον παίκτη.

«Έχουμε τις καλύτερες εντυπώσεις για τον ΠΑΟΚ. Το πιο σημαντικό όπλο του ΠΑΟΚ είναι η ομαδικότητα, δεν έχω ξεχωρίσει κάποιον παίκτη. Ακόμη και να είχα πληροφορίες για αυτό δεν θα σας στο έλεγα. Βλέπω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που δεν χαλαρώνει ποτέ», ανέφερε αρχικά ο Κούρμπαν Μπερντίεφ.

Και συνέχισε για την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του: «Ναι, είναι έτοιμοι οι παίκτες μου. Ο κάθε προπονητής όταν παίζει στην έδρα του βλέπει μόνο τη νίκη, αυτό ισχύει και για εμένα».

Ερωτηθείς αν «προστάτευσε» κάποιους παίκτες για τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς, τόνισε: «Προετοιμάζομαι για κάθε παιχνίδι το ίδιο, όπως δεν προφύλαξα κάποιον στο παιχνίδι με την Λοκομοτίβ έτσι θα τα δώσω όλα και αύριο».

Όσον αφορά στα φαβορί του ομίλου, υποστήριξε: «Και μετά την κλήρωση είχα πει πως δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιους που θα περάσουν στον επόμενο γύρο. Αυτό λέω και τώρα».

Για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η Ρούμπιν, απάντησε: «Ο Κάρλος Εντουάρντο δεν θα είναι έτοιμος για το αυριανό παιχνίδι, όπως και ο Μάρτινς, ενώ ο Καλέσιν αποτελεί ερωτηματικό. Ο Βαλντές είναι έτοιμος».

Αναφορικά με τα συμπεράσματα που έχει βγάλει για το αγωνιστικό στιλ του ΠΑΟΚ, ο τεχνικός της ομάδας του Καζάν, δήλωσε: «Ο ΠΑΟΚ δε θα αλλάξει το σύστημά του. Θα παίξει το επιθετικό παιχνίδι που γνωρίζει και μας έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια».

Στην σύγκριση που έκανε μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού σχολίασε: «Είναι οργανωμένη και πειθαρχημένη ομάδα ο ΠΑΟΚ, αν δουλέψουν καλά τα άκρα του και η μεσαία γραμμή μπορεί να κάνει μεγαλύτερη ζημιά από τον Παναθηναϊκό».

Τέλος για τις απουσίες των Γκαρσία και Σαλπιγγίδη, υποστήριξε: «Θα πιστέψω ότι δεν ήρθαν οι Γκαρσία και Σαλπιγγίδης μόνο όταν δω να πετυχαίνουμε το πρώτο γκολ».

Ντιαντιούν: «Ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο»

Με κολακευτικά σχόλια για τον ΠΑΟΚ μίλησε και ο Βλαντιμίρ Ντιαντιούν. Ο επιθετικός της Ρούμπιν Καζάν και πρώτος σκόρερ των Ρώσων, που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές, δήλωσε: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι δυνατό, είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο. Εμένα δουλειά μου είναι να πετυχαίνω γκολ, αυτό θέλω να κάνω και αύριο».

Και συνέχισε: «Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, θα κάνουμε το παν για να πάρουμε τη νίκη και να είμαστε εμείς που θα περάσουμε στον επόμενο γύρο. Νομίζω ότι και ο ΠΑΟΚ έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν έχουν καμία σχέση με αυτά του πρωταθλήματος».



Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
Europa Conference League LIVE: ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Europa Conference League LIVE: ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved