9ος όμιλος: «Μετράω» με… Φαλκάο

9ος όμιλος: «Μετράω» με… Φαλκάο

Με το… καλημέρα, τουλάχιστον το ευρωπαϊκό, κάνουν απόσβεση των χρημάτων που δαπάνησαν οι ιθύνοντες της Ατλέτικο για την απόκτησή τους, οι Φαλκάο και Ντιέγκο!

Τί και αν η αποστολή τους να αναπληρώσουν τα κενά των Φορλάν και Αγκουέρο που εγκατέλειψαν το «Βιθέντε Καλντερόν» για άλλες πολιτείες, ήταν αδιαμφισβήτητα δύσκολη, τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «ροχιμπλάνκος», έδειξαν να τα καταφέρνουν περίφημα, οδηγώντας τους Μαδριλένους  στη νίκη επί της Σέλτικ με 2-0 στην πρώτη αγωνιστική τν ομίλων του Europa League. Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της και η Ουντινέζε, η οποία επικράτησε με ανατροπή της Ρεν (2-1) στο «Φρίουλι».

Ο Κολομβιανός επιθετικός και πρώτος σκόρερ της περσινής διοργάνωσης, ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε την περσινή σεζόν, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 4΄ μετά από ασίστ του έτερου νεοαποκτηθέντα Ντιέγκο και με την ομάδα του Γιώργου Σαμαρά - ο οποίος αγωνίστηκε βασικός σε όλη την αναμέτρηση - να μην δείχνει ότι είναι σε θέση να αντιδράσει, το δεύτερο γκολ, ήταν θέμα χρόνου. Έστω και αν χρειάστηκε να φθάσουμε στο 68΄με τον Ντιέγκο να γίνεται από δημιουργός, εκτελεστής ,«γράφοντας» το τελικό 2-0 και βάζοντας παράλληλα τους Ισπανούς στη θέση του οδηγού του 9ου ομίλου.


ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Περέα, Γκοντίν, Μιράντα, Αντόνιο Λόπεθ, Μάριο Σουάρεθ, Αρντά Τουράν, Γκάμπι (70΄Λόπεζ), Κόκε (56΄Ρέγιες), Ντιέγκο (83΄Τιάγκο), Φαλκάο.

ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Κέβιν Γουΐλσον, Μαρκ Γουΐλσον (79’ Μάθιους), Λέντλεϊ (78΄Μπανγκούρα), Μούλγκρου, Λούβενς, Κι Σουνγκ-Γιονγκ, Καγιάλ, Σαμαράς, Φόρεστ (82΄Κόμονς), Χούπερ.

Με το δεξί και οι «ζέβρες»

Την ίδια ώρα, το τρίποντο με σαφώς πιο δύσκολο τρόπο κατακτούσε η Ουντινέζε επικρατώντας με ανατροπή της Ρεν στο «Φρίουλι» (2-1). Οι «ζέβρες» που κόντραραν στα ίσα την Άρσεναλ για μια θέση στους ομίλους του Champions League δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες για τη συνέχεια, βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο από τέρμα του Χάτζι στο 18΄(ύστερα από ωραία κάθετη του Νταλμά), για να ισοφαρίσει ο Ντι Νατάλε, έξι λεπτά πριν εκπνεύσει η κανονική διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Οι ποδοσφαιριστές του Φραντσέσκο Γκουιντολίν έχοντας και την ψυχολογία πλέον υπέρ τους, στο δεύτερο ημίχρονο πίεσαν για την πλήρη ανατροπή και έστω και αν… ίδρωσαν, κατάφεραν να φύγουν με το τρίποντο από τον αγωνιστικό χώρο, 7 μόλις λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα, χάρη σε σουτ του Αρμέρο ο οποίος αξιοποίησε όμορφη ασίστ του Ασαμόα.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Χαντάνοβιτς, Λαρανγκέιρα, Νιούτον (46΄Ντομίτζι), Μπενάτια, Αρμέρο, Ίσλα, Μπάντου, Αμπντί, Ντουμπάι, Ντι Νατάλε (66΄Μπαρέτο), Φαμπρίνι (70΄Ασαμόα).

ΡΕΝ: Κοστίλ, Μποΐ, Ντανζέ, Μανγκάν (15΄Κανά-Μπιγίκ), Μαβινγκά, Τετέι, Μ'Βιλά, Νταλμά, Πιτροϊπά (59΄Μπουκαρί), Κεμπό-Εκοκό (71΄Μοντάνο), Γιουσούφ Χαντζί.

9ος όμιλος: «Μετράω» με… Φαλκάο



Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved