Ρέντναπ: «Φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ»

Ρέντναπ: «Φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ»

Στις πολλές απουσίες της ομάδας του στάθηκε ο προπονητής της Τότεναμ.

Αναλυτικά ο τεχνικός της Τότεναμ δήλωσε:

Για το πόσο δύσκολο θα είναι το παιχνίδι: «Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά ανυπομονούμε για αυτό».

Για την επιλογή νέων και την έδρα του ΠΑΟΚ: «Θα είναι μία νέα εμπειρία για αυτούς αλλά ελπίζω να το απολαύσουν».

Για το πώς προετοίμασε την ομάδα: «Ουσιαστικά δεν τους έχω μιλήσει ακόμα, αλλά δουλέψαμε το πρωί και ελπίζω να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που δουλέψαμε».

Για το πόσο δύσκολο ήταν να φτιάξει την ομάδα του: «Ήταν δύσκολο γιατί έχω 9 τραυματισμούς. Υπήρχαν και τα παιχνίδια με τις εθνικές ομάδες».

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ: «Από τότε που έγινε η κλήρωση είδαμε την ομάδα και έχουμε δει ότι έχει κάποιους καλούς παίκτες. Δε θα ήθελα να διαλέξω ένα συγκεκριμένο, έχει τέσσερις καλούς αμυντικούς, στην επίθεση έχει επίσης κάποιους καλούς επιθετικούς».

Για το πόσο δύσκολο είναι να βγει στους τέσσερις πρώτους της Πρέμιερ Λιγκ και να προχωρήσει και στο Γιουρόπα Λιγκ: «Είναι πολύ δύσκολο γιατί δεν έχω καθόλου υποστήριξη, όταν έχω 9 τραυματισμούς. Έχουμε μαζί μας και άλλους έμπειρους όμως».

Για το αν θα έπρεπε να προσεχθούν κάποιοι από τους νεαρούς: «Είναι δύο παίκτες που πρέπει να προσεχθούν. Ο ένας μάλιστα ήταν πολύ καλός και εναντίον της Χαρτς. Προσδοκώ ότι ο Ντος Σάντος ο οποίος έχει κοστίσει 13 εκατομμύρια λίρες, ότι θα κάνει ένα καλό παιχνίδι αύριο».

Για το αν έχει υπεροψία ενόψει του αυριανού αγώνα: «Όχι σε καμία περίπτωση. Αποφασίσαμε να προπονηθούμε στο σπίτι μας και ελπίζαμε να έχουμε κάποιους υγιείς μαζί μας. Ελπίζουμε να παίξουμε ένα δυνατό παιχνίδι. Έχουμε έναν καλό αντίπαλο το σεβόμαστε, το εκτιμάμε και θέλουμε να παίξουμε καλά».

Για το αν είναι ο ΠΑΟΚ φαβορί: «Ναι. Είναι μία δυνατή ομάδα και εμείς παίζουμε με τους άπειρους και τους αναπληρωματικούς.

Γουόκερ: «Προκαλεί φόβο η Τούμπα»

Στη συνέντευξη Τύπου εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της Τότεναμ, βρέθηκε ο Κάιλ Γουόκερ. Μεταξύ άλλων δήλωσε:

Για τις συνθήκες του αγώνα: «Θα είναι καυτή θερμοκρασία. Δε θα μας επηρεάσει ιδιαίτερα γιατί είχαμε κάνει προετοιμασία στη Νότια Αφρική και αποδώσαμε και σε αυτές τις συνθήκες».

Για το πώς νιώθει που μπαίνει στην πρώτη ομάδα: «Για αυτό υπέγραψα για να μου συμβαίνει αυτό που ζω τώρα».

Για το τι τους είπε ο προπονητής ενόψει ΠΑΟΚ: «Θα είναι μία δύσκολη εμπειρία, ο κόσμος και η έδρα και θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε σε αυτό».

Για το αν είναι μία ονειρική σεζόν για αυτόν: «Θέλω να κάνω μικρά βήματα. Θέλω να συνεχίσω να προσπαθώ, να βελτιώνομαι και να μαθαίνω μέσα από την ομάδα».

Για το αν θα επηρεάσει η κακή πορεία την Τότεναμ και ο διαχωρισμός πρωταθλήματος Ευρώπης: «Έχουμε παίξει δύο δύσκολα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Ο προπονητής μας θα πει που θα δώσουμε έμφαση αλλά κοιτάμε το καθένα ξεχωριστά. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και μετά ακολουθεί η Λίβερπουλ».

Για το πώς νιώθει που θα παίξει σε ένα γήπεδο που προκαλεί φόβο: «Όντως προκαλεί φόβο. Θα προσπαθήσουμε να τα βγάλουμε πέρα και να παίξουμε όπως ξέρουμε».

Για το αν είναι αποτυχία άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης: «Ήρθαμε για να κερδίσουμε. Αν δεν πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα δε θα είναι κάτι επιθυμητό γιατί για αυτό ήρθαμε».



Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved