Μπόλονι: «Δείξαμε χαρακτήρα και ποιότητα»

Μπόλονι: «Δείξαμε χαρακτήρα και ποιότητα»

Ικανοποιημένος δήλωσε ο Λάζλο Μπόλονι από την εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ, αλλά και από την ισοπαλία, που φέρνει την μάδα του στους ομίλους του Europa League.

«Πριν το παιχνίδι ήμουν αρκετά νευρικός, γιατί είχαμε πολλά προβλήματα. Είχαμε κάνει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην Τούμπα και γηια μένα για το σύλλογο και για τους παίκτες ήταν πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε στο Europa League. To να μη μπορώ να χρησιμοποιήσω τον Κοντρέρας, τον Γκαρσία, τον Ιβιτς, τον Σαλπιγγίδη από την αρχή, τον Τσιρίλο την τελευταία στιγμή μου έφεραν μεγάλη πίεση που την αισθάνθηκα χθες το βράδυ.

Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Εδειξαν πολύ καλό χαρακτήρα και την ποιότητα τους επίσης. Τακτικά προετοιμάσαμε το παιχνίδι και θέλαμε να κρατήσουμε τη μπάλα περισσότερο τη μπάλα από ότι στο πρώτο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Λάζλο Μπόλονι και συνέχισε:

«Τακτικά προετοιμάσαμε το παιχνίδι και θέλαμε να κρατήσουμε τη μπάλα περισσότερο τη μπάλα από ότι στο πρώτο παιχνίδι. Αποδεχτήκαμε ότι έπρεπε να παίξουμε πιο πίσω 10 μέτρα στο γήπεδο. Αλλά χρησιμοποιήσαμε τρεις γρήγορους επιθετικούς και είναι γεγονός ότι η Καρπάτι είχε ευκαιρίες να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είχαμε και εμείς.

Ζήτησα από τους παίκτες μου να είναι δυνατοί ψυχολογικά. Ακόμα και στο ημίχρονο τους ζήτησαν να μη χάσουν τη συγκέντρωση τους, ακόμα και αν χάναμε 1-0. Νομίζω ότι τακτικά, σε φυσική κατάσταση αλλά και τεχνικά, κάναμε ένα καλό παιχνίδι.

Παραδέχομαι ότι 2-3 ποδοσφαιριστές πρέπει να ανεβάσουν την απόδοσή τους, αλλά συνολικά πρέπει να τους πω ακόμα μία φορά συγχαρητήρια. Ηταν ο πρώτος στόχος της χρονιάς να μείνουμε στο EuropaLeagueμίνιμουμ μέχρι το Δεκέμβριο και είμαι χαρούμενος που πραγματοποιήσαμε αυτόν το στόχο».{textlink}

Για την άποψη του για τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο, είπε: «Μόνο οι ανόητοι δεν αλλάζουν. Ακόμα και έτσι με αυτούς τους παίκτες ή με νέους πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ».

Για το αν ήταν νευρικός λόγω Καρπάτι ή λόγω των απουσιών, τόνισε: «Ημουν νευρικός γιατί σε αυτές τις αναμετρήσεις ο ψυχολογικός τομέας παίζει ρόλο. Στο σημείο που πέτυχε το γκολ η Καρπάτι πήρε οξυγόνο αλλά όταν σκοράραμε τους πήραμε ατρό το οξυγόνο. Όταν η Καρπάτι σκόραρε ήμουν λίγο νευριασμένος με τον διαιτητή κυρίως».

Για την κλήρωση των ομίλων, υποστήριξε: «Θέλω να πω ότι για τους φιλάθλους μας είναι πολύ καλό να αγωνιστούμε με μεγάλους συλλόγους γιατί είναι ένα δώρο για αυτούς. Ξέρω ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι δύσκολη και περνάνε δύσκολα. Θέλω να πω ευχαριστώ στον Λουτσέσκου που μου έδωσε πληροφορίες για την Καρπάτι και μου έδειξε το δρόμο για το πώς να την αντιμετωπίσω».



ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved