Χιμένεθ: «Να συνεχίσουμε στην Ευρώπη»

Χιμένεθ: «Να συνεχίσουμε στην Ευρώπη»

Τον στόχο της ΑΕΚ στην αυριανή (25/08) ρεβάνς με την Ντιναμό Τιφλίδας οριοθέτησε ο Μανόλο Χιμένεθ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την παραμονή του αγώνα.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι οι παίκτες του θα αγωνιστούν μόνο για τη νίκη και την πρόκριση στους ομίλους, ενώ χαρακτήρισε το ματς μια ευκαιρία για να αποδείξουν ότι θέλουν να συνεχίσουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παράλληλα, ο Ανδαλουσιανός προπονητής αναφέρθηκε και στους μεταγραφικούς στόχους της «Ένωσης», τον Βάργκας και τον Ταμούδο, ενώ σχολίασε και την απουσία του Δέλλα από την αυριανή αναμέτρηση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χιμένεθ:

-          Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για την ΑΕΚ;

«Ασφαλώς και είναι ένα δύσκολο ματς. Ακόμα ένας λόγος παραπάνω όταν είναι ευρωπαϊκό. Όλα τα ματς στην Ευρώπη είναι δύσκολα».

-          Ποια είναι τα στοιχεία που κρατήσατε από την Ντιναμό μετά το πρώτο ματς;

«Είχαμε προετοιμαστεί εξίσου καλά και στο πρώτο ματς. Ήμουνα αντίθετος σε όσους έλεγαν τότε ότι θα αντιμετωπίζαμε μια εύκολη ομάδα».

-          Πόσες πιθανότητες δίνετε σε κάθε ομάδα για την πρόκριση;

«Η ΑΕΚ είναι 1-0 μπροστά. Αλλά γνωρίζουμε καλά ότι σε 90 λεπτά δεν γίνεται να αμυνθείς. Μία ομάδα σαν την ΑΕΚ θα πρέπει τουλάχιστον να προσπαθήσει να κερδίσει».

-          Θα θέλαμε ένα σχόλιο για τα μεταγραφικά ζητήματα. Για τις υποθέσεις Βάργκας, Ταμούδο εφόσον φυσικά έρθει η πρόκριση…

«Είναι κάτι που θα πρέπει να μιλήσετε με τη διοίκηση. Εγώ δεν θέλω να παίρνω μέρος στις μεταγραφές. Εγώ ασχολούμαι με τους παίκτες που είναι στην ομάδα. Ζήτησα όντως να δυναμώσουμε στο κέντρο και την επίθεση. Επαναλαμβάνω ότι δουλεύουμε πάρα πολύ σε αυτόν τον τομέα. Τον Βάγκας δεν τον γνωρίζω καλά, αλλά έχω καλές συστάσεις για εκείνον. Για  τον Ταμούδο ξέρω ότι είναι ένας μεγάλος επιθετικός».

-          Πιστεύετε ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί αγχωμένη εξαιτίας της οικονομικής σημασίας που έχει το ματς;

«Είμαστε επαγγελματίες και μακάρι όλο το χρόνο να δουλεύουμε με άγχος. Αυτό θα σημαίνει ότι θα είμαστε μέσα στους στόχους μας. Για ένα μήνα είμαστε στην αναζήτηση παικτών και όλα αυτά δεν βολεύουνε. Μακάρι να είχαμε κλείσει το ρόστερ και να είχαμε να ασχοληθούμε μόνο με αυτά τα δύο ματς. Είμαστε αυτοί που είμαστε, το έχουμε ξαναπεί.  Έχουμε υποχρέωση να τα δώσουμε όλα σε αυτό το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα δεν μπορεί να το προβλέψει κανείς. Να αποδείξουμε ότι θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη;».{textlink}

-          Θα έχει αρκετές αλλαγές η ενδεκάδα εκτός από αυτή του Δέλλα;

«Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη αλλαγή. Τα σημαντικό είναι να έχουμε την ίδια συμπεριφορά με αυτή του δευτέρου ημιχρόνου στο πρώτο παιχνίδι. Οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και οι δημοσιογράφοι είναι όλοι σημαντικοί για τον στόχο. Δεν τον πετυχαίνει μόνο η ενδεκάδα. Η επιτυχία έρχεται από ένα καλό ρόστερ. Κάποιοι παίκτες μας είναι άπειροι. Αλλά αυτοί οι 11 δεν γίνεται να παίζουν συνέχεια. Θα γίνει ένα σωστό ροτέισον και μια συλλογική προσπάθεια».

Χιμένεθ: «Να συνεχίσουμε στην Ευρώπη»



Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved