Κρέσιτς:«Πεινασμένοι για την πρόκριση»

Κρέσιτς:«Πεινασμένοι για την πρόκριση»

Πεινασμένοι για την πρόκριση δίνοντας απαντήσεις τόσο στον Λάζλο Μπόλονι, όσο και στον κόσμο, θα είναι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη ρεβάνς της Ουκρανίας με την Καρπάτι, σύμφωνα με τον Ντάριο Κρέσιτς.

Ο Κροάτης πορτιέρο του «Δικέφαλου» , φιλοξενούμενος στον αέρα του «Libero 107,4», μίλησε για τον χθεσινό αγώνα της Τούμπας κόντρα στους Ουκρανούς οι οποίοι εξέπληξαν με την απόδοσή τους, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή του πως οι απουσίες του ΠΑΟΚ ενόψει του επαναληπτικού, δεν θα αποτελέσουν εμπόδιο για την πρόκριση στους ομίλους.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ντάριο Κρέσιτς:

Για τα θετικά και τα αρνητικά του χθεσινού αγώνα: «Θετικό ήταν σίγουρα το αποτέλεσμα, το 2-0 είναι ένα πολύ καλό σκορ για μας. Αρνητικός ήταν ο τρόπος που παίξαμε, μπορούσαμε να παίξουμε πολύ καλύτερα σαν ομάδα πιστεύω».

Για την εικόνα της Καρπάτι: «Δύο μέρες πριν το παιχνίδι είδαμε στο βίντεο την Καρπάτι και καταλάβαμε ότι πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα. Με τη χθεσινή της απόδοση εκπλαγήκαμε, γιατί έπαιξε καλύτερα από όσο θα περιμέναμε».

Για τις απουσίες που υπάρχουν στο δεύτερο παιχνίδι: «Είναι πολύ πιθανό να μην αγωνιστούν κάποιοι παίκτες αλλά έχουμε ένα ρόστερ 22-23 παικτών, αλλά εγώ πιστεύω ότι όποιος και να μπει θα είναι πεινασμένος θέλοντας να δώσει απαντήσεις στον προπονητή αλλά και στον κόσμο που περιμένει πολλά από εμάς».

Για τη δική του παρουσία και το καλοκαίρι που πέρασε: «Αυτή η κατάσταση τώρα είναι καλύτερη από την περσινή χρονιά. Πέρσι ακόμα και με τα προβλήματα που είχαμε, δώσαμε το 100% και στην Ευρώπη και είχαμε μεγάλη επιτυχία. Φυσικά και τα χρήματα κυβερνούν στο ποδόσφαιρο, αλλά οι παίκτες όλοι κάναμε πολύ καλή και επαγγελματική δουλειά. Δεν πιστεύω ότι είχαμε ιδιαίτερο πρόβλημα».

Για τους στόχους που θέτει για τον εαυτό του: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι πάντα στο επόμενο παιχνίδι που έρχεται. Αν χάσουμε το επόμενο και μείνουμε έξω από την Ευρώπη, καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολα θα γίνουν τα πράγματα. Εγώ δε βάζω κάποιο συγκεκριμένο στόχο, θέλω απλώς να βλέπω κάθε φορά το επόμενο παιχνίδι».



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved