Χιμένεθ:«Πάντα θα τα δίνουμε όλα»

Χιμένεθ:«Πάντα θα τα δίνουμε όλα»

Τα εύσημα στους παίκτες του για την απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου έδωσε στην συνέντευξη Τύπου ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για τον Χοσέ Κάρλος, τη σημασία της πρόκρισης στους ομίλους, ενώ έστειλε και το μήνυμά του στους οπαδούς της ΑΕΚ.

-          Ήταν αναμενόμενο για εσάς τα δύο πρόσωπα της ΑΕΚ;

«Θα προτιμούσα να είχαμε δει μόνο το πρόσωπο του δευτέρου ημιχρόνου αλλά πρέπει να σκεφτούμε ότι ο αντίπαλος έχει δώσει μέχρι τώρα πάνω από 6 ματς. Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε δυσκολίες και δεν είχαμε ταχύτητα. Στο δεύτερο αλλάξαμε την τακτική και πήγαμε καλύτερα. Κάναμε κινήσεις στον χώρο, πατήσαμε περιοχή και είναι κρίμα που ακυρώθηκε το δεύτερο γκολ. Ήταν δύσκολη φάση και ακόμα και εγώ δεν είμαι σίγουρος αν ήταν οφσάιντ. Είμαι ευχαριστημένος από το δεύτερο ημίχρονο. Η Ντιναμό είχε πετύχει 16 γκολ και είχε δεχτεί μόνο 3 σε όσα ματς έχει δώσει»

-          Υπάρχει σκέψη να μονιμοποιηθεί ο Κάρλος στον άξονα;

«Πρέπει να προσαρμοστούμε με το ρόστερ που έχουμε. Είναι καλύτερο να παίζει ο Κάρλος στα πλάγια, από το να παίζει ο Λυμπερόπουλος. Πρέπει να βρούμε λύσεις. Ο Κάρλος στη Σεβίλλη έδωσε το 90% των αγώνων στα δεξιά. Ξέρω που είναι πιο αποδοτικός, εγώ εισηγήθηκα να τον φέρουμε στη Σεβίλλη και τον έβαλα στο πρώτο του ματς. Αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε για το καλό της ομάδας. Συμφωνώ ότι πίσω από τον επιθετικό είναι καλύτερος. Αλλά ο Λυμπερόπουλος είναι μεγάλο σκόρερ και τον χρειαζόμαστε».

-          Η ΑΕΚ είχε και πάλι δυσκολία στη δημιουργία φάσεων. Ο Λεονάρντο μπήκε και έδωσε ταχύτητα. Τον υπολογίζετε;

«Συμφωνώ. Με μια ομάδα όπως η Ντιναμό που έχει ταχύτητα μπροστά, θέλαμε παίκτες να έχουν την κάθετη πάσα όπως μπορούν να το κάνουν ο Λυμπερόπουλος, ο Γκούντγιονσεν και ο Κάρλος. Βλέποντας ότι έτσι δεν μπορούσαμε, μπήκε ο Λεονάρντο και ο Λαγός και δώσαμε βάθος. Πρέπει να βρίσκουμε λύσεις. Δεν υπάρχει εύκολη ομάδα στην Ευρώπη πλέον. Χωρίς να ξέρω τα υπόλοιπα αποτελέσματα είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν πολλές εκπλήξεις. Αυτό το γνωρίζουν και οι παίκτες. Είμαστε αυτοί και πρέπει να τα δίνουμε όλα. Κάποιες φορές θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί, κάποιες όχι, αλλά ξέρουμε ποιοι είμαστε».{textlink}

-          Θα στείλετε ένα μήνυμα στους οπαδούς;

«Είναι μια δύσκολη χρονιά. Το ξέρουν. Οι παίκτες παρά τα προβλήματα  μου έχουν υποσχεθεί να τα δίνουν όλα. Ξέρουμε ότι έχουμε χάσει σε ποιότητα, αλλά ακόμα και όταν έρθουν αρνητικά αποτελέσματα, πρέπει να δίνουμε τα πάντα. Το μήνυμα είναι ότι τους χρειαζόμαστε όλους. Χάρηκα που είδα το γήπεδο με τόσο κόσμο, πρώτη φορά μετά τον τελικό του Κυπέλλου. Για την φετινή ΑΕΚ μεγάλη βοήθεια είναι η στήριξη των οπαδών. Θα υποφέρουμε για τη νίκη και είμαστε διατεθειμένοι να τα δώσουμε όλα».



NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved