Μπόλονι:«Χρειαζόμαστε δυο δυνατές μεταγραφές»

Μπόλονι:«Χρειαζόμαστε δυο δυνατές μεταγραφές»

Στις δυσκολίες του αυριανού (18/08) αγώνα της Τούμπας με την Καρπάτι στο πλαίσιο των play off του Europa League, εστίασε ο Λάζλο Μπόλονι στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης, τονίζοντας παράλληλα πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται δύο δυνατές μεταγραφές.

Παράλληλα, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν παρέλειψε να αναλύσει το προφίλ της ουκρανικής ομάδας, υποστηρίζοντας πως η εμπειρία και η εξυπνάδα των ποδοσφαιριστών του είναι το κλειδί της πρόκρισης, ενώ αναφέρθηκε και στα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν τις ομάδες.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μπόλονι:

«Αυτή τη στιγμή η κατάστασή μας είναι όπως πριν τον αγώνα με τη Βαλερένγκα. Η ομάδα μου έχει τα ίδια καλά στοιχεία και τα ίδια προβλήματα. Θα είναι μία διαφορετική διαδικασία διότι η Καρπάτι είναι πιο δυνατή ομάδα από τους Νορβηγούς. Για να παίξουμε καλά και χωρίς να είμαι υποκριτής, πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ ένα πολύ καλό παιχνίδι για να είναι δυνατός αντίπαλος για την Καρπάτι. Ο πρώτος μας στόχος είναι να βγάλουμε μπροστά τα θετικά μας στοιχεία, να δείξουμε την ποιότητά μας και τα δυνατά μας σημεία. Αν μιλούσα παραπάνω θα έπρεπε να μπω σε λεπτομέρειες και δεν θα το ήθελα τη δεδομένη στιγμή», ήταν αρχικά τα λόγια του Λάζλο Μπόλονι, για να συμπληρώσει:

Για τις διαφορές του αγώνα με την Καρπάτι  σε σχέση με αυτού της Βαλερένγκα: «Η Καρπάτι είναι πιο δυνατή ομάδα. Δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες»

Για το αποτέλεσμα που θεωρεί πως θα είναι καλό για τον ΠΑΟΚ: «Το ποιο θα είναι καλό αποτέλεσμα θα το απαντήσουμε μετά το τέλος των δύο παιχνιδιών. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια»

Για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης: «Γνωρίζετε ότι έχουμε προβλήματα στην επίθεση. Σαλπιγγίδης και Παπάζογλου δεν έχουν επιστρέψει από τους τραυματισμούς και ο τραυματισμός του Ίβιτς είναι το τελευταίο μεγάλο πρόβλημα»

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα παίξει όπως μπορεί ή όπως θέλει: « Είμαι χαρούμενος που θυμάστε όσα λέω στο παρελθόν. Και πάλι θα πρέπει να κάνουμε αυτό που μπορούμε και να βγάλουμε την ποιότητά μας στο γήπεδο»

Για το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας: «Δεν μπορώ να μιλήσω με ποσοστά. Εμείς έχουμε δύο επίσημα ματς και οι αντίπαλοι περισσότερα. Έχουν καλύτερο ρυθμό, σε αντίθεση με εμάς που δεν έχουμε ιδανικό ρυθμό»

Για το αν μίλησε με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου (προπονητή της Σαχτάρ Ντόνετσκ): «Αυτήν την περίοδο η αλήθεια είναι ότι αν θες να βρεις πληροφορίες για μία ομάδα μπορείς να της βρεις οπουδήποτε, αλλά μου δώσατε μία πολύ καλή ιδέα»

Για τους αγώνες με την Καρπάτι και τις απαιτήσεις από τους παίκτες του, ο Μπόλονι, τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλά στοιχεία. Χρειάζομαι την εμπειρία, την εξυπνάδα των παικτών μου. Παίζουν με μία αντίπαλο που δεν βρίσκεται στην πραγματική της θέση. Η Καρπάτι θα τερματίσει στις θέσεις 4-8 στην Ουκρανία. Ξέρω επίσης ότι αγωνιζόμαστε εναντίον μιας ομάδας που δεν έχει οικονομικά προβλήματα, οπότε απέναντι στον ποδοσφαιρικό εγωισμό τους έχουμε πράγματα να αντιπαρατάξουμε. Με χαμηλό προφίλ, έχω την πεποίθηση ότι θα κάνουμε δύο καλά παιχνίδια»

Για το αν η μέτρια πορεία της Καρπάτι στο ουκρανικό πρωτάθλημα μπορεί να αποπροσανατολίσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα όχι. Κι αν κάποιος έχει αυτήν την κακή νοοτροπία θα είμαι εκεί για να του την αλλάξω»

Για το αν η σοβαρότητα του αγώνα με την Καρπάτι αποφέρει μεγαλύτερη πίεση στους ποδοσφαιριστές του: «Το παιχνίδι αυτό έχει την ίδια πίεση με αυτά της Βαλερένγκα. Σε εκείνα έπρεπε να κερδίσουμε και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε την πρόκριση»

Για τα οικονομικά προβλήματα που ανέφερε προηγουμένως: «Επειδή δεν καταλαβαίνω ούτε ελληνικά, ούτε ουκρανικά, αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαι προπονητής ποδοσφαίρου. Δεν θέλω να μιλάω άλλο για οικονομικά προβλήματα. Δεν είμαι μέλος του συμβουλίου της ομάδας για να ψάξω να βρω λύσεις. Το μόνο που είπα είναι ότι οι ουκρανικές ομάδες δεν έχουν οικονομικά προβλήματα όπως οι ελληνικές. Το ίδιο συμβαίνει και στη Γαλλία, από ό,τι μαθαίνω από φίλους μου και σε άλλες χώρες»

Για το ποιους παίκτες της Καρπάτι έχει ξεχωρίσει: «Γενικά έχουν μία πολύ καλή ομάδα. Οι Ισπανοί παίκτες έχουν καλή ποιότητα. Το δεξί μπακ νομίζω ότι θα πάει στη Σαχτάρ. Έτσι μου είπε ο Λουτσέσκου! Έχουν πολύ δυνατή μεσαία γραμμή και... σταματώ εδώ»

Για το λόγο που ο ΠΑΟΚ δεν κάνει μεταγραφές: «Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται δύο οποιουσδήποτε παίκτες, αλλά δύο δυνατούς παίκτες. Το να βρεις αυτούς τους παίκτες πρέπει να τους δείξεις τις δυνατότητές σου. Αυτήν την στιγμή πραγματικά δεν ξέρω ποιες είναι οι δυνατότητές μας. Για αυτό δεν έρχονται παίκτες»{textlink}

Για το αν πιθανή πρόκριση του ΠΑΟΚ φέρει εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι δίνοντας τη δυνατότητα στην ομάδα να φέρει αυτούς τους ποδοσφαιριστές: «Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την άμαξα, πριν πάρουμε στην κατοχή μας το άλογο»

Αξίζει τέλος να αναφερθεί πως στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας έδωσαν το παρών αρκετοί Ουκρανοί δημοσιογράφοι φορώντας φανέλες της Καρπάτι!



Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved