Πτήση με στόχο… κάτι θετικό

Πτήση με στόχο… κάτι θετικό

Ο Παναθηναϊκός αναχωρεί στις 11:00 για το Ισραήλ, όπου την Πέμπτη (18/08) θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που όχι μόνο θα δώσει προβάδισμα για πρόκριση στους ομίλους του Europa League αλλά θα αντιστρέψει και το αρνητικό κλίμα μετά την απώλεια του Αντρέ Κάστρο.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει σήμερα (17/08) από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό το Τελ Αβίβ, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του πλην των τραυματιών Στέργου Μαρίνου και Ματίας Μπιάρσμιρ, έχοντας κατασταλάξει στα πλάνα του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει από τους ποδοσφαιριστές του να παρουσιαστούν αρκετά συμπαγείς και συγκεντρωμένοι απέναντι στους Ισραηλινούς, έτσι ώστε να καταφέρουν να κάνουν αυτοί το παιχνίδι τους και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο κατάμεστο «Μπλούμφιλντ», ένα ακόμα εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεράσει ο Παναθηναϊκός.

Ο Φερέιρα έχει ήδη κατασταλάξει στα πλάνα του και αναμένεται να χρησιμοποιήσει στο 4-3-3 που εφαρμόζει, τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια και τους Σπυρόπουλο, Καντέ, Μπουμσόνγκ και Βύντρα από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή όλα δείχνουν ότι ρόλο «κόφτη» θα πάρει ο Βιτόλο με τους Νίνη και Κατσουράνη μπροστά του ενώ στην επιθετική γραμμή θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο ο Λέτο, στο δεξί ο Κουίνσι και στην κορυφή ο Τοτσέ.{textlink}

Να αντιστρέψει το κλίμα

Εκτός του αγωνιστικού και οικονομικού οφέλους που θα υπάρξει για τον Παναθηναϊκό σε περίπτωση νίκης στο Τελ Αβίβ, θα υπάρξει και ένα ακόμα θετικό για τους «πράσινους». Θα μετριαστούν κάπως οι κακές εντυπώσεις που υπάρχουν μετά την απώλεια του Αντρέ Κάστρο. Ο Πορτογάλος κατέληξε στην Σπόρτινγκ Χιχόν και στον Παναθηναϊκό έμειναν… στα «κρύα του λουτρού» μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Οι «πράσινοι» δεδομένα θα κινηθούν για παίκτη που αγωνίζεται στη θέση της μεσαίας γραμμής που έχει ζητήσει ενίσχυση ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ωστόσο έχουν ήδη χάσει πολύτιμο χρόνο και θα πρέπει πλέον να «τρέξουν» έτσι ώστε να καταφέρουν να κλείσουν μια αξιόλογη περίπτωση που θα βοηθήσει την ομάδα στη συνέχεια της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved