Συνεργασία με Δάρα ανακοίνωσε η ΕΠΣΠ

Συντάκτης: Onsports Team Δημοσίευση: Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2011 15.59

Ο Χρήστος Δάρας έκανε δεκτό το αίτημα της ΕΠΣ Πειραιά να αναλάβει την αποκατάσταση σοβαρών τραυματισμών των ποδοσφαιριστών που ενδεχομένως προκύψουν την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣΠ για το συγκεκριμένο θέμα, αναφέρονται τα εξής:

«Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ συγχαίρει τον διακεκριμένο Ιατρό  Ορθοπεδικό Χειρούργο κ. ΧΡΗΣΤΟ ΔΑΡΑ  για την απόφαση του να αποδεχτεί το αίτημα της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ σχετικά με την αποκατάσταση  σοβαρών τραυματισμών  Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών των σωματείων μας που τυχόν θα προκύψουν  στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΡΑΣ με έγγραφη απάντηση του στην Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ γνωρίζει προς  όλα τα Πειραϊκά σωματεία  ότι –ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ την Αποκατάσταση ΟΛΩΝ των σοβαρών τραυματισμών –ΟΛΩΝ των ποδοσφαιριστών ΟΛΩΝ των σωματείων   που τυχόν προκύψουν στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2011-2012.

Η  σημαντική και ευγενική αυτή – εθελοντική συνεισφορά του κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΑΡΑ αναγνωρίζεται από τη Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Π. και φυσικά από τα σωματεία  και όλους τους εμπλεκόμενους  με το παμπειραϊκό ποδόσφαιρο.

Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  θεωρεί ότι τέτοιες ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ  ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΕΣ είναι ενέργειες ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ  που συμβάλλουν στην πρόοδο του πειραϊκού ποδοσφαίρου, ενισχύοντας  παράλληλα το ΚΥΡΟΣ  και την Ενότητα του.

Την  όλη οργανωτική επιμέλεια για την αποκατάσταση αυτών των περιστατικών μεταξύ των Πειραϊκών Σωματείων και του Ιατρού κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΑΡΑ,  έχει η Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας  κα ΛΕΛΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ».