Ανακοίνωση της ΕΠΣΜ για προσωρινά δελτία

Συντάκτης: Onsports Team Δημοσίευση: Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012 09.55

Προσωρινά δελτία καλούνται να εκδόσουν όσοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν δελτία αθλητικής ιδιότητας, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣ Μακεδονίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από την Επιτροπή Παιδικών Πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι τα σωματεία για όσους ποδοσφαιριστές δεν έχουν εκδοθεί δελτία αθλητικής ιδιότητας ΕΠΟ και αγωνίζονται στους αγώνες των Παιδικών Πρωταθλημάτων ΟΜΙΛΩΝ ΙΣΧΥΡΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ της β' φάσης, ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΠΣΜ, καταθέτοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά, προκειμένου να έχουν δικαίωμα συμμετοχής και τα οποία θα ισχύουν μέχρι 30 Ιουνίου 2012.

Α. Για ημεδαπούς:

α) Φωτοτυπία ταυτότητας του αθλητή ή πρωτότυπο πιστοποιητικό γέννησης με φωτογραφία σφραγισμένη- από το Δήμο.

β) Μία (1) φωτογραφία πρόσφατης έκδοσης.

γ) Υπεύθυνη δήλωση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Αστυνομικό Τμήμα ή ΚΕΠ ή δημόσια αρχή, του γονέα ή κηδεμόνα ότι επιτρέπει τον ανήλικο γιό του να αγωνίζεται στο σωματείο που θα αναφέρεται και ότι, ο αθλητής ΔΕΝ κατέχει δελτίο ΕΠΟ.

δ) Καταβολή παράβολου 5,00 ευρώ.

Β. Για αλλοδαπούς:

α) Φωτοτυπία διαβατηρίου αθλητή ή πρωτότυπο πιστοποιητικό γέννησης με φωτογραφία και μεταφρασμένο επίσημα από δικηγόρο.

β) Μία (1) φωτογραφία πρόσφατης έκδοσης.

γ) Υπεύθυνη δήλωση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Αστυνομικό Τμήμα ή ΚΕΠ ή δημόσια αρχή, του γονέα ή κηδεμόνα, στην οποία θα αναγράφονται όλα τα στοιχεία ταυτότητας του αθλητή, για όσους προσκομίζουν διαβατήριο, ότι επιτρέπει τον ανήλικο γιό του να αγωνίζεται στο σωματείο που θα αναφέρεται και επιπλέον θα δηλώνεται ότι, ο αθλητής ΔΕΝ κατέχει δελτίο ΕΠΟ.

δ) Καταβολή παράβολου 5,00 ευρώ.

Επισημαίνεται ότι οι ομάδες που αγωνίζονται σε ομίλους απλής δυναμικότητας δεν έχουν την αντίστοιχη υποχρέωση έκδοσης προσωρινών δελτίων.