Ανακοίνωση της ΕΠΣΑ για τον Τελικό

Συντάκτης: Onsports Team Δημοσίευση: Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012 08.20

Η ΕΠΣ Αθηνών, εξέδωσε ανακοίνωση, για τον Τελικό του κυπέλλου, που θα γίνει την Τετάρτη ανάμεσα στον Φωστήρα και τον Αθηναϊκό, στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, με την οποία γνωστοποίησε λεπτομέρειες για τον τρόπο διεξαγωγής του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Τετάρτη 28/3/2012 και ώρα 18:00, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, θα διεξαχθεί ο τελικός αγώνας ΚΥΠΕΛΛΟΥ της Ένωσής μας, μεταξύ των ομάδων:

ΠΑΟ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στον αγώνα θα γίνει διαχωρισμός φιλάθλων των δύο σωματείων.

• Οι φίλοι του σωματείου ΠΑΟ ΦΩΣΤΗΡ θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη θύρα 4.
  • Οι φίλαθλοι του σωματείου ΑΣ ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη θύρα 7.
  • Μπροστά από τις παραπάνω θύρες θα υπάρχουν σχετικά εκδοτήρια εισιτηρίων, προκειμένου οι φίλαθλοι των δύο ομάδων να εισέρχονται από τις θύρες όπου βρίσκονται οι φίλαθλοι του κάθε σωματείου.
  • Οι κάτοχοι των προσκλήσεων επισήμων (λευκές προσκλήσεις), θα εισέρχονται από τη θύρα 3.
  • Παιδιά μέχρι 14 ετών, όπως και οργανωμένα σχολεία και τμήματα Υποδομών των σωματείων, θα εισέλθουν ΔΩΡΕΑΝ.
  • Το Δ.Σ. της ΕΠΣΑ καλεί όλους τους φιλάθλους του να παρακολουθήσουν τον αγώνα αυτόν, που αποτελεί γιορτή του αθηναϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και με τη συμπεριφορά τους, να βοηθήσουν στη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία του θεσμού.
  • Στις εισόδους του γηπέδου θα τοποθετηθούν ειδικά κουτιά στα οποία οι εισερχόμενοι θα μπορούν να ρίχνουν συμπληρωμένα τα έντυπα τα οποία θα τους διανεμηθούν, με ερωτηματολόγιο και τα στοιχεία τους. Θα επακολουθήσει κλήρωση και στους νικητές θα δοθούν πλούσια δώρα, από την ασφαλιστική εταιρεία INTERAMERICAN – FARANTOURIS FINANCIAL ADVISORS, που είναι ο χορηγός της εκδήλωσης».