Ανακοίνωσε τους στόχους του το Χαϊδάρι

Συντάκτης: Κώστας Ζαρέντης Δημοσίευση: Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011 17.27

Η δημιουργία ενός νεανικού συνόλου αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους του Χαϊδαρίου και όραμα για το μέλλον.

Αυτό τονίστηκε σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοικούντες την ομάδα των δυτικών προαστίων, για να γνωστοποιήσουν τους στόχους που έχουν θέσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με την εξοργιστικά κακή διαιτησία στο νικηφόρο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ. του Α.Ο. Χαϊδαρίου και ανακοίνωσε: «Ο πρόεδρος του Δ.Σ., Σπύρος Λάμπρου καθώς και οι υπόλοιποι χρηματοδότες και μέλη του Δ.Σ., Κρέστας Ι., Σπίνουλας Τ., Σαραντίδης Α., Χρονόπουλος Β., Κλαυδιανός Δ., Πουλάκης Ν., καθώς και όλα τα μέλη του Δ.Σ., συναποφάσισαν ομόφωνα, ότι ο Α.Ο. Χαϊδαρίου παραμένει αταλάντευτα προσηλωμένος στο όραμα που έχει ως προτεραιότητα τη δημιουργία μιας νεανικής ομάδας με γηγενείς από την ακαδημία όσο το δυνατόν ποδοσφαιριστές.
Κύριος στόχος είναι η ομάδα μας είναι να έχει ήθος και να αποδίδει ένα καθαρό ποιοτικό και ελκυστικό για τους φιλάθλους ποδόσφαιρο, ώστε να αποτελεί ένα θετικό πρότυπο που θα πρωταγωνιστεί σε αξιοπιστία, οργάνωση, λειτουργία και κοινωνική προσφορά.
Επίσης συναποφασίστηκε να μην γίνει αύξηση στον χαμηλό φετινό προϋπολογισμό ώστε να διασφαλιστεί όσο το δυνατόν η διαρκής οικονομική συνέπεια σε μία πολύ δύσκολη εποχή που είναι αναγκαία η συμπαράσταση από όλους τους φίλους του συλλόγου.
Τέλος θεωρεί ότι τόσο η ΕΠΣΑ, όσο και ο σύνδεσμος Αθηναίων Διαιτητών, έχουν αποδείξει ότι διοργανώνουν ένα καθαρό πρωτάθλημα γι’ αυτό και σε αυτή τη φάση εκτιμούμε ότι η πολύ κακή διαιτησία εις βάρος μας αποτελεί ένα μεμονωμένο γεγονός».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.