Ανακοίνωση από τους διαιτητές της ΕΠΣΑΝΑ

Συντάκτης: Onsports Team Δημοσίευση: Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2012 17.55

Ο σύνδεσμος διαιτητών της ΕΠΣΑΝΑ, εξέδωσε ανακοίνωση, με αφορμή το επεισόδιο που δημιουργήθηκε σε βάρος μέλος του, στην αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής ανάμεσα στα Γλυκά Νερά και τη Μαρκό.

Ο πρόεδρός του συνδέσμου, Αριστείδης Σπανέας,ο οποίος υπογράφει την ανακοίνωση, καταδίκασε το συγκεκριμένο περιστατικό και ξεκαθάρισε πως ο σύνδεσμος διαιτητών της Ανατολικής Αττικής δεν σχετίζεται με τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής μετά από έκτακτο Δ.Σ. καταδικάζει την αλήτικη, βίαιη και ανάρμοστη συμπεριφορά που δέχθηκε ο γραμματέας του Συνδέσμου, μπροστά σε δεκάδες φιλάθλους στο γήπεδο Γλυκών Νερών, από μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής, προασπιζόμενος τα συμφέροντα του σωματείου του!
Γνωρίζουμε στο φίλαθλο κοινό ότι εμείς ουδεμία σχέση έχουμε με την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, η οποία είναι καθαρά ευθύνη της Ένωσης. Κύριε πρόεδρε της ΕΠΣΑΝΑ, να τον χαίρεστε».