Ανακοίνωση της ΚΕΔ για την επίσκεψη Αδαμίδη

Συντάκτης: Onsports Team Δημοσίευση: Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2011 15.33

Ανακοίνωση, με αφορμή την επίσκεψη του Σταύρου Αδαμίδη στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ, εξέδωσε η ΚΕΔ.

Με αυτήν την ανακοίνωση τονίζεται ότι όσα γράφονται για το περιεχόμενο των συνομιλιών των μελών της ΚΕΔ με τον πρόεδρο της ΑΕΚ είναι αναληθή και ανακριβή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ αναφέρει:

«Με αφορμή δημοσιεύματα σε διάφορα αθλητικά site, αναφορικά με τη συνάντηση του προέδρου και των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ Σταύρο Αδαμίδη και τον γενικό αρχηγό αυτής Βασίλη Δημητριάδη, από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι όσα αναγράφονται για το περιεχόμενο των μεταξύ τους συνομιλιών είναι αναληθή και ανακριβή».

Κατηγορία: ΕΠΟ
Tags: