Ανακοίνωσε Μπαλαφούτη και Λούη το Κερατσίνι

Συντάκτης: Onsports Team Δημοσίευση: Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2012 13.21

Την απόκτηση των Μπαλαφούτη και Λούη ανακοίνωσε το Κερατσίνι, ενώ φιλικό θα δώσει η ομάδα το Σάββατο (4/2), μιας και αυτή την αγωνιστική έχει ρεπό.

Δύο μεταγραφές πραγματοποίησε ο σύλλογος του Κερατσινίου, ο οποίος απέκτησε τον Κώστα Μπαλαφούτη και τον Αντώνη Λούη. Ο πρώτος είναι 32 ετών και αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας, ενώ είχε φορέσει ξανά στο παρελθόν τη φανέλα του συλλόγου, κατά τις περιόδους 1997-98, 1999-2000 και 2005-06.

Ο έτερος νεοαποκτηθείς είναι 26 ετών, αποκτήθηκε από το Μαύρο Αετό και θα δώσει λύσεις στην επιθετική γραμμή της ομάδας.  Αμφότεροι βρίσκονται πίσω στη φυσική κατάσταση, γι’ αυτό και ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα σε έντονους ρυθμούς, προκειμένου να φτάσουν στο επίπεδο των υπολοίπων.

Να σημειώσουμε ότι παρελθόν από το Κερατσίνι αποτελεί ο νεαρός τερματοφύλακας, Σταμάτης Παυλής, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στα Εξάρχεια.

Τέλος, το Σάββατο (4/2) οι «ροσονέρι» θα δώσουν φιλικό αγώνα με τον ΠΑΟ Ρουφ στη 13.00 το μεσημέρι, στο γήπεδο «Π. Σαλπέας», αφού την Κυριακή η ομάδα έχει ρεπό και ο τεχνικός της θέλησε να τεστάρει την κατάσταση των παικτών του