Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τα Άσπρα Σπίτια

Συντάκτης: Onsports Team Δημοσίευση: Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011 13.29

Δελτίο τύπου εξέδωσαν οι διοικούντες τα Άσπρα Σπίτια, με το οποίο ευχαριστούν όλους όσοι στηρίζουν τη νεοφώτιστη ομάδα να σταθεί στην κατηγορία.

Στην επίσημη ανακοίνωση η διοίκηση του συλλόγου Άσπρα Σπίτια εξέφρασε τις ευχαριστίες της για τη στήριξη στην ομάδα, η οποία χωρίς εμπειρία στη Δ’ Εθνική προσπαθεί να ορθοποδήσει, δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το δύσκολο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής κατηγορίας είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία τόσο για τους αγωνιζόμενους όσο και για τους διοικούντες της Ένωση Άσπρα Σπίτια Αντίκυρα. Στο σύνολο τους ερασιτέχνες, αλλά συνάμα επαγγελματίες στο μεράκι και την οργάνωση προσπαθούν για το καλύτερο.

Ένα τέτοιο εγχείρημα όμως χρειάζεται ομαδικότητα συμπαράσταση και συνεργασία, κάτι που παρέχεται με απλοχεριά στην ομάδα της Ένωσης για αυτό και η διοίκηση εκφράζει τις ευχαριστίες της στο Δ.Σ. του Αμβρυσσέα Διστόμου, στον Αντιδήμαρχο Δήμου Δελφών κύριο Μαντζώρο και στο Δ.Σ. του Ησαΐα Δεσφίνας για την παραχώρηση των γηπέδων για τις προπονήσεις της ομάδας. Και τα δύο όμορα σωματεία έχουν περάσει στο παρελθόν από την Δ' Εθνική και γνωρίζουν τις δυσκολίες της».