Ευχαριστήρια ανακοίνωση από Παναιγιάλειο

Συντάκτης: Onsports team Δημοσίευση: Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2011 20.32

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όσους έχουν βοηθήσει τη νέα προσπάθεια που κάνει η ομάδα, εξέδωσε ο Παναιγιάλειος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Παναιγιαλείου θέλει να ευχαριστήσει:

Την εταιρία αθλητικών ειδών «ΤΕMPO SPORT» και τους κ.κ. Γ. Χελάκη, Β. Λίγκα για την χορηγία του αθλητικού υλικού στην ομάδα του Παναιγιαλείου.
Τις εταιρίες ΑΥΡΑ και ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ για την δωρεάν προσφορά νερού στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Την επιτροπή σταδίου του δήμου Αιγιάλειας για τη δωρεάν παραχώρηση γραφείων στο δημοτικό στάδιο του Αιγίου.

Τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Κώστα Σπηλιόπουλο για τις διευκολύνσεις που παρέχει στον μασέρ του συλλόγου μας Παναγιώτη Αντζουλά.

Μετά από απόφαση του Δ.Σ. του αιγιώτικου συλλόγου, κάθε μέλος της διοίκησης αναλαμβάνει να διαθέσει 5 εισιτήρια διαρκείας «gold» και το επόμενο 10ήμερο θα αναρτηθεί σχετική λίστα με τα ονόματα των κατόχων διαρκείας καθώς και όσων όφειλαν να βοηθήσουν το σύλλογο και δεν το έπραξαν μέσω της αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας.

Η απόφαση του Δ.Σ. για την προσφυγή ή μη στο Διαιτητικό Δικαστήριο θα βγει αύριο από τη διοίκηση του Παναιγιαλείου και αφού ο νομικός εκπρόσωπος του συλλόγου, Γ. Μπέσκος, πάρει αύριο το πρωί προσωπικά από τους υπευθύνους της ομοσπονδίας κάποιες απαραίτητες διευκρινίσεις».