Ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας

Συντάκτης: Onsports team Δημοσίευση: Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012 14.59

Ανακοίνωση σχετικά με το χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ που της επέβαλε η ΕΠΣ Καρδίτσας, εξέδωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Πρόεδρος της Αναγέννησης Καρδίτσας Πέτρος Σαμαλικούδης αφήνει αιχμές για την ΕΠΣ Καρδίτσας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αυτό που έγινε την περασμένη Παρασκευή με την επιβολή του προστίμου στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ μοιάζει με θέατρο του παραλόγου. Δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, από ένα σύνθημα που ακούγεται σε μια εξέδρα με ανάμεικτους και ουδέτερους φιλάθλους να στοχοποιείται μια ομάδα και να της επιβάλλεται πρόστιμο. Και αυτό παράτυπα.

Με αυτά τα πράγματα η ΕΠΣ Καρδίτσας και ο πρόεδρος της δείχνουν ότι δεν μπορούν να διαχειριστούν μεγάλους αγώνες και ομάδες με πολύ κόσμο και ιστορία όπως η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

Με λίγα λόγια δεν ξέρουν τι τους γίνεται, πιθανότατα να έχουν χάσει τα αυγά και τα καλάθια. Πείτε τους να κλείσουν την ΕΠΣΚ όπως έκανε ο Πιλάβιος με την ΕΠΟ, για να συντονιστούν…»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904

ΠΕΤΡΟΣ ΣΑΜΑΛΙΚΟΥΔΗΣ»