Γιοβάνοβιτς: «Δίκαια προκριθήκαμε»

Γιοβάνοβιτς: «Δίκαια προκριθήκαμε»

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο τεχνικός Γιοβάν Γιοβάνοβιτς για την πρόκριση που πέτυχε ο  ΑΠΟΕΛ κόντρα στην  Σλόβαν Μπρατισλάβας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Σερβοέλληνας προπονητής με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμί «NovaΣΠΟΡ FM» αναφέρθηκε αρχικά για την πρόκριση επί της Σλόβαν:

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και εφόσον πήραμε τη νίκη και εξασφαλίσαμε τη συμμετοχή μας στα πλέι οφ, υπάρχει μια κούραση, αλλά και μια ικανοποίηση και για το αποτέλεσμα, αλλά και που θα έχουμε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League».

Για το αγωνιστικό κομμάτι

«Ήταν μια πολύ καλή ομάδα με νέους παίκτες. Δεν έχει τις εμπειρίες, όμως όπως εμείς, αλλά έδειξαν καλό σύνολο και πήρε αποτέλεσμα μέσα στην έδρα μας. Στο χθεσινό ματς πίστεψαν ότι μπορούν να περάσουν, στη δυνατή έδρα τους, όμως εμείς καταφέραμε να περάσουμε το ρυθμό μας , να σκοράρουμε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και μετά και την αποβολή του παίκτη της Σλόβαν όλα έγιναν πιο εύκολα. Πήραμε την πρόκριση πανηγυρικά και δίκαια βάση της εικόνα που είχαν οι ομάδες και στα δύο ματς»

Όσο για τον βαθμό ετοιμότητας του ΑΠΟΕΛ:

«Είναι μια συνήθεια για τις κυπριακές ομάδες να τελειώνουν το πρωτάθλημα 15-20 Μαΐου και λόγω βαθμολογίας της Κύπρου να ξεκινούν πολύ νωρίς της προετοιμασία, λόγω προκριματικών. Έχουμε ένα πολύ μικρό διάλειμμα για 25 μέρες μόνο και ξεκινάμε προετοιμασία για να παίξουμε στα προκριματικά. Είναι διαφορετικό και επίπονο για τους παίκτες. Είναι ένας τρόπος για να είμαστε έτοιμοι στις αρχές Ιουλίου για τα επίσημα ευρωπαϊκά ματς».

Για την κούραση:

«Δεν είναι δικαιολογία η κούραση. Ο τρόπος προετοιμασίας είναι ο ίδιος στα τέσσερα χρόνια που είμαι εδώ. Είμαστε πραγματικά πολύ καλή ομάδα. Έχουμε καλούς και σοβαρούς επαγγελματίες με παιδιά που θέλουν να διακριθούν ιδιαίτερα στα ευρωπαϊκά ματς. Τα κίνητρα είναι μεγάλα, αφού προερχόμαστε από μία μικρή ποδοσφαιρική χώρα, αλλά δουλεύοντας παιδιά που είναι συνειδητοποιημένα είναι όλα πιο εύκολα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην άνοδο που έχουν παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια οι κυπριακές ομάδες :

«Έχουν γίνει τεράστια βήματα προόδου, λόγω της παρουσίας καλών παικτών, των εγκαταστάσεων, του τρόπου οργάνωσης και των βελτιωμένων οικονομικών. Με κάθε παρουσία μας στην Ευρώπη μαθαίνουμε και παίρνουμε κίνητρα για να πετύχουμε και την επόμενη χρονιά. Φέτος μπορεί να είμαστε στους ισχυρούς στην κλήρωση των πλέι οφ, όμως δεν είμαστε φαβορί αφού όλες οι ομάδες θέλουν εμάς για αντίπαλο».



Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved