Μπουμσόνγκ: «Δεν θέλω να φύγω, αλλά...»

Μπουμσόνγκ: «Δεν θέλω να φύγω, αλλά...»

Στην αδυναμία του Παναθηναϊκού να τελειώσει τον αγώνα, εστίασε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ο οποίος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το «τριφύλλι».

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός μιλώντας στην τηλεόραση του «Conn-x», δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό σοκ του Παναθηναϊκού από την Οντένσε, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» έδειξαν έλλειψη αποφασιστικότητας. Παράλληλα, ο Μπουμσόνγκ υπογράμμισε πως οι Δανοί είχαν ρεαλισμό, διαιτησία (πρώτο γκολ) και τύχη (δεύτερο και τέταρτο) με το μέρος τους, υποστηρίζοντας παράλληλα πως η ήττα βαραίνει όλη την ομάδα.

«Μετά από εκείνο το γκολ, θα μπορούσαμε να επανέλθουμε στον αγώνα, ενώ μας είχε δημιουργηθεί η πεποίθηση πως μπορούμε να το γυρίσουμε. Ξεκινήσαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου καταφέραμε να πετύχουμε δεύτερο γκολ. Είχαμε την ευκαιρία να σημειώσουμε και τρίτο και αν ερχόταν θα είχε τελειώσει το ματς, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί όταν πρέπει να τελειώσουμε τον αγώνα γιατί μετά δεχθήκαμε και άλλα τέρματα, όπως το τέταρτο που ήταν καταπληκτικό. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι», τόνισε αρχικά ο Μπουμσόνγκ για να συμπληρώσει:

«Το πρώτο γκολ ήρθε με φάουλ που δεν σφύριξε ο διαιτητής, στο δεύτερο ένας αμυντικός εκτέλεσε από μακριά, ενώ το τέταρτο ήταν απόδειξη της καλή τύχης που είχαν (σ.σ. ποδοσφαιριστές της Οντένσε) σήμερα με το μέρος τους. Αν το επιχειρήσουν ξανά δεν θα το πετύχαιναν».{textlink}

Για το αν η άμυνα φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την ήττα, τόνισε:«Δεν χάσανε πολλές ευκαιρίες, αλλά ήταν πιο ρεαλιστές. Παίζουμε στον Παναθηναϊκό, όπου νικάμε και χάνουμε όλοι μαζί».

Σχετικά με το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, ο Μπουμσόνγκ κατέληξε: «Είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού και πολύ περήφανος που παίζω σε αυτήν την ομάδα. Στο ποδόσφαιρο όμως όλα είναι δυνατά. Ο σύλλογος έχει οικονομικά προβλήματα. Εγώ είμαι εδώ για να κάνω τη δουλεία μου. Δεν επιδιώκω να φύγω, όμως υπάρχει μια οικονομική κατάσταση που ίσως με αναγκάσει να το κάνω»



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved