Κλάουσεν: «Φαβορί ο Παναθηναϊκός»

Κλάουσεν: «Φαβορί ο Παναθηναϊκός»

Με κολακευτικά λόγια μίλησε ο Χένρικ Κλάουσεν για τον Παναθηναϊκό, στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Οντένσε με τους «πράσινους» για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο προπονητής των Δανών τόνισε πως το «τριφύλλι» είναι το φαβορί να προκριθεί στην επόμενη φάση, αλλά ελπίζει πως θα καταφέρει να βρει κάποιον τρόπο για να αντιμετωπίσει τα ατού της ομάδας του Φερέιρα.

Ο Κλάουσεν είπε χαρακτηριστικά: « Είμαι περήφανος που η ομάδα μου έφτασε τόσο μακριά. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί στην αυριανή (27/7) αναμέτρηση, αλλά και για την πρόκριση. Εμείς θέλουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να έρθουμε Αθήνα και στο ΟΑΚΑ για να περάσουμε».

Αναφορικά με τα ατού του Παναθηναϊκού ο προπονητής της Οντένσε είπε: «Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία επιθετική και επικίνδυνη ομάδα και έχει το πλεονέκτημα να διαθέτει πολλούς καλούς και έμπειρους παίκτες όπως ο Νίνης, ο Λέτο, ο Μαρίνος, ο Κατσουράνης και ο Πετρόπουλος, οι οποίοι μπορούν με μία ενέργεια τους να αλλάξουν το παιχνίδι. Ελπίζω να βρω τον τρόπο να περιορίσω τα ατού του Παναθηναϊκού. Δεν βλέπω αδυναμίες στην ελληνική ομάδα και όπως προείπα είναι πολύ επικίνδυνος επιθετικά».

Ο Κλάουσεν ξεκαθάρισε ότι αυτό που τον ενοχλεί είναι ότι δεν έχει δει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «πρασίνων» εν δράση, αλλά πιστεύει ότι ο Φερέιρα θα στηριχτεί στους παλαιότερους παίκτες. «Δεν είχα δυνατότητα να δω τους νέους παίκτες που απέκτησε ο Παναθηναϊκός, αλλά πιστεύω ότι θα βασιστεί στους παλιούς. Μπορεί να σχολιάζεται στην ομάδα μου ότι υπάρχει αμυντικό πρόβλημα, μετά και τα δύο γκολ που δεχτήκαμε στο ντέρμπι με Κοπεγχάγη, αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι και θα προετοιμάσω ομάδα για να σταματήσω τον Παναθηναϊκό. Στον πρώτο αγώνα πρέπει να παίξουμε έξυπνο ποδόσφαιρο και ποδόσφαιρο κατοχής. Περιμένω ο Παναθηναϊκός να κλειστεί και να περιμένει δικό μας λάθος. Προτιμώ να παίξουμε βαρετό ποδόσφαιρο για να πάρω αυτό που θέλω και όχι θεαματικό».

Τέλος ο Κλάουσεν ανέφερε και την οδηγία που έχει δώσει στους ποδοσφαιριστές του για να εκμεταλλευτούν τα υψηλά κεντρικά χαφ των «πρασίνων» όπως ανέφερε. «Ο παναθηναϊκός έχει υψηλά κεντρικά χαφ και πρέπει να παίξουμε με την μπάλα χαμηλά για να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητα μας. Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό πρέπει να παίξουμε από τα πλάγια».



Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved