Κλάουσεν: «Έχουμε ελπίδες»

Κλάουσεν: «Έχουμε ελπίδες»

Ο τεχνικός της Οντένσε, Χένρικ Κλάουσεν μίλησε και πάλι στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τονίζοντας ότι η ομάδα του διατηρεί αρκετές πιθανότητες για πρόκριση.

Πιο κοντά από ποτέ είναι η πρώτη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Οντένσε και η ανυπομονησία στα δύο «στρατόπεδα» είναι μεγάλη για το πρώτο παιχνίδι στο «TRE-FOR Παρκ».

Ο τεχνικός της Οντένσε, Χένρικ Κλάουσεν παραμένει αισιόδοξος για την έκβαση των δύο αναμετρήσεων, όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος και περήφανος που θα αγωνιστούμε σε τέτοιες αναμετρήσεις, Πρέπει να θυμόμαστε ότι είναι ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου και πρέπει να το προσεγγίσουμε όπως όλα τα άλλα. Φυσικά και είναι διαφορετικού τύπου αναμέτρηση, αλλά πραγματικά για εμάς είναι εκπληκτικό που συμμετέχουμε σε μία τέτοια αναμέτρηση», είπε αρχικά ο 40χρονος τεχνικός.

«Σκεφτόμαστε ότι το παιχνίδι είναι όπως όλα τα άλλα. Βλέπουμε τα θετικά και τα αρνητικά του αντιπάλου μας. Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που έχει μεγάλη εμπειρία από το Champions League τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα έχουν χάσει κάποιους σημαντικούς ποδοσφαιριστές, αλλά έχουν έρθει νέοι. Γενικά είναι μία δυνατή ομάδα με αρκετούς διεθνείς ποδοσφαιριστές, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες», συνέχισε ο Δανός τεχνικός.

Σχετικά με τις πιθανότητες της ομάδας του είπε: «Παίζουμε αυτά τα παιχνίδια για να επιβεβαιώσουμε το αν μπορούμε να προκριθούμε και πιστεύω ότι πραγματικά έχουμε πιθανότητες. Ο Παναθηναϊκός είναι το καθαρό φαβορί, αλλά πιστεύω ότι στο γήπεδό μας θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και θα διεκδικήσουμε τη πρόκριση στην Αθήνα με τους 40 βαθμούς κελσίου».

Σε ότι αφορά την αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη, όπου η Οντένσε πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα με την ισοπαλία με 2-2 είπε: «Μόλις είδα με μεγάλη ευχαρίστηση την ομάδα μου να παίρνει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στη Κοπεγχάγη. Είχαμε τον έλεγχο σε αρκετά σημεία και θέλουμε ανάλογη εμφάνιση. Υπάρχουν διαφορετικά πράγματα όπου ο Παναθηναϊκός είναι καλός, αλλά υπάρχουν και ακόμα περισσότερα που μπορούμε να βασιστούμε εμείς. Η πίεση που είχαμε με την Κοπεγχάγη ήταν τεράστια, αλλά ανταπεξήλθαμε καλά».

Για το πώς περιμένει να παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός είπε: «Περιμένω τον Παναθηναϊκό να παίζει λίγο διστακτικά γιατί θα είναι το πρώτο του επίσημο παιχνίδι. Εκεί θα πρέπει να προσπαθήσουμε να τον χτυπήσουμε. Βέβαια, θα πρέπει να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις, γιατί έχει δυνατούς παίκτες από το κέντρο και μπροστά. Πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι».

Τέλος για τους οπαδούς είπε: «Ήταν εξαιρετική η στήριξή τους μέχρι στιγμής. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς. Ίσως έρθουν στις προπονήσεις πριν φύγουμε για την Αθήνα και πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό το ενδεχόμενο», κατέληξε ο Χένρικ Κλάουσεν.



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved