«Πράσινη» κατασκοπεία στη Δανία

«Πράσινη» κατασκοπεία στη Δανία

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει Οντένσε βρίσκεται στην τελική της ευθεία και στο πλαίσιο αυτής, δεν θα μπορούσε να λείψει και η απαραίτητη κατασκοπεία των αντιπάλων.

Έτσι ένας εκ των σκάουτερ του «τριφυλλιού», ο Περικλής Παπαπαναγής ήταν τα μάτια του Φερέιρα στο χθεσινό εκτός έδρας ντέρμπι που έδωσε η Οντένσε κόντρα στην Κοπεγχάγη για το πρωτάθλημα της Δανίας (2-2).

Ο Παπαναγής επέστρεψε με χρήσιμα συμπεράσματα στις αποσκευές του για τον τρόπο παιχνιδιού της προσεχής αντιπάλου του Παναθηναϊκού και αναμένεται μάλιστα σήμερα να ενημερώσει τον Πορτογάλο τεχνικό.

Φιλικό με Παναιτωλικό

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήρθαν σε συμφωνία με τον Παναιτωλικό για τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης (πιθανότατα στο ΟΑΚΑ ή στην Παιανία) ανάμεσα στον επαναληπτικό με την Οντένσε (03/08) και την επόμενη ευρωπαϊκή υποχρέωση των «πρασίνων». Το φιλικό ζήτησε ο Φερέιρα προκειμένου να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του σε εγρήγορση, αλλά και να δοκιμάσει παράλληλα πρόσωπα και συστήματα που έχει στο μυαλό του.

Αξίζει ακόμα να αναφερθεί πως ο πολύπειρος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους διεθνείς για μερικές ημέρες μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, καθώς θα έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική που αντιμετωπίζει τη Βοσνία σε φιλική αναμέτρηση στις 10 του μήνα.

Συνάντηση με τους οργανωμένους

Τέλος, η διοίκηση του Παναθηναϊκού αναμένεται να έχει συνάντηση με τους οργανωμένους στην οποία θα πέσει επί τάπητος το θέμα των επεισοδίων.

Όσα έγιναν στο Περιστέρι θορύβησαν τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού» που θέλουν να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή της ρεβάνς με την Οντένσε, αφού ο Παναθηναϊκός είναι ακόμα υπότροπος, ενώ από την πλευρά τους και οι οπαδοί δεν είδαν με καλό μάτι την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ σχετικά με τα επεισόδια στο φιλικό με τον Ατρόμητο.

Οι δυο πλευρές έτσι θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι ώστε να διαγράψουν από κοινού την πορεία που θα ακολουθήσουν σχετικά με το φλέγον αυτό ζήτημα, με δεδομένη πλέον και τη θέσπιση αυστηρότερων ποινών όσον αφορά στα επεισόδια.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved