Το pre game του τελικού

Το pre game του τελικού

Το Onsports ξεκίνησε πολύ νωρίς τον… μαραθώνιο της μετάδοσης του τελικού του Champions League και σας έβαλε στην ατμόσφαιρα που επικρατεί στο Λονδίνο.

Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα διεκδικήσουν το τέταρτο ευρωπαϊκό τους τρόπαιο, στο γήπεδο όπου αμφότερες κατέκτησαν το πρώτο κύπελλο πρωταθλητριών της ιστορίας τους, με την αγγλική πρωτεύουσα και το ιστορικό της γήπεδο να είναι στο ρυθμό του τελικού και το Onsports να βάζει κι εσάς στην κατάλληλη ατμόσφαιρα.

- Όλα έτοιμα για την έναρξη του μεγάλου τελικού.

- Οι δύο ομάδες έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο, το τελετουργικό τηρείται κατά γράμμα με τον ύμνο του Champions League να παίζει δυνατά στα μεγάφωνα του Γουέμπλεϊ και τους φίλους της Μπαρτσελόνα να κάνουν εντυπωσιακή χωρογραφία στις κερκίδες.

- "Η Καταλονία δεν είναι Ισπανία" αναφέρει ένα πανό των φίλων της Μπαρτσελόνα. "Έχουμε τον δικό μας Μέσι, Ράιν Γκιγκς", γράφει ένα άλλο των οπαδών της Γιουνάιτεντ.

6

- Λιγότερα από δέκα λεπτά για την έναρξη του μεγάλου τελικού, η ατμόσφαιρα στο Γουέμπλεϊ είναι φανταστική και πλέον όλοι περιμένουν τη στιγμή που Μπαρτσελόνα και Γιουνάιτεντ θα τεθούν αντιμέτωπες διεκδικώντας το τρόπαιο του Champions League.

5

- Και ελληνικές σημαίες στις εξέδρες του Γουέμπλεϊ!

- Ακολουθεί το βίντεο με τα δέκα καλύτερα γκολ της φετινής περιόδου στο Champions League, εκτός βέβαια αυτών που θα σημειωθούν απόψε στο Γουέμπλεϊ...

- Δείτε σε βίντεο τις ενδεκάδες και το πως θα παίξουν τακτικά οι δύο αντίπαλοι

- Η βροχή συνεχίζεται στο Λονδίνο, με την υγρασία να έχει αγγίξει το 76% και τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 15 βαθμούς.

- Αν και από την ανακατασκευή του, το 2007, και μετά υπήρξαν αρκετά... παράπονα για τον αγωνιστικό χώρο, το χορτάρι του Γουέμπλεϊ δείχνει σε καλή κατάσταση μετά το πότισμά του όπως ζήτησαν οι άνθρωποι της UEFA που προσέχουν και την κάθε λεπτομέρεια ενόψει του τελικού που αρχίζει σε 25 περίπου λεπτά.

- Το ζέσταμα των δύο ομάδων συνεχίζεται στον αγωνιστικό χώρο του Γουέμπλεϊ, με την απουσία του Πουγιόλ από την ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα να είναι το θέμα συζήτησης στα μέσα ενημέρωσης ανά την Ευρώπη.

4

- Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπουν, όπως συνηθίζουν, την τελευταία στιγμή στο γήπεδο σε αντίθεση με αυτούς της Μπαρτσελόνα που είναι από νωρίς στις θέσεις τους και δίνουν τον παλμό στην εξέδρα.

- Δείτε ένα δεκάλεπτο βίντεο από την τελετή έναρξης του τελικού στο Γουέμπλεϊ

- Ανακοινώθηκαν επίσημα οι ενδεκάδες των δύο ομάδων, με τον Γκουαρντιόλα να αφήνει εκτός τον Πουγιόλ (!), ενώ ο Φέργκιουσον δεν έκανε καμία έκπληξη και "κατεβάζει" την Γιουνάιτεντ όπως αναμενόταν. Δείτε ΕΔΩ το αρχικό σχήμα των Καταλανών και ΕΔΩ αυτό των Άγγλων.

- Για αχτύπητη Μπαρτσελόνα έκανε λόγω ο Σωτήρης Νίνης σε δηλώσεις του. Διαβάστε ΕΔΩ τι είπε ο μέσος του Παναθηναϊκού.

- Ο Τσέζαρε Μαλντίνι, μίλησε για τον τελικό και υποστήριξε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Διαβάστε ΕΔΩ τα όσα δήλωσε.

- Σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα εμπιστευθεί την ενδεκάδα που παρέταξε στον δεύτερο ημιτελικό με τη Σάλκε. Στον πάγκο οι Όουεν και Κάρικ, εκτός μάχης εντελώς ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

- Οι Άγγλοι οπαδοί βέβαια, δε χρειάζονται... ιδιαίτερη μεταχείριση καθώς αγωνίζονται στη χώρα τους και αισθάνονται ίσως πιο άνετα από τους Καταλανούς που πάντως είναι πιο ενθουσιώδεις και πιο θορυβώδεις για την ώρα από τους Άγγλους.

- Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα ακούνε το σχετικό μήνυμα καλωσορισμάτος από την UEFA, το οποίο διαβάζεται από τον Μανέλ Βιχ που είναι ο εκφωνητής του Καμπ Νου και βρίσκεται στο Λονδίνο για τον τελικό του Champions League.

- Η τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων ήταν ο τελικός της Ρώμης το 2009 που βρήκε νικήτρια την Μπαρτσελόνα. Σε σύνολο 11 αγώνων οι δύο ομάδες έχουν αναδειχθεί 4 φορές ισόπαλες, η Μπαρτσελόνα έχει 4 νίκες και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3 νίκες.

- Δείτε ΕΔΩ την αναχώρηση της Μπαρτσελόνα από το ξενοδοχείο, με προορισμό το Γουέμπλεϊ.

- Τα ισπανικά μέσα μεταδίδουν ότι ο Γκουαρντιόλα έχει αποφασίσει να ρίξει στην μάχη τον Ερίκ Αμπιντάλ και να κρατήσει στον πάγκο τον Χαβιέ Μασεράνο. Κάτι τέτοιο θα σημαίνει και την μετακίνηση του Κάρλες Πουγιόλ στο κέντρο της άμυνας της Μπαρτσελόνα.

barca1

- Η αποστολή της Μπαρτσελόνα έχει φτάσει στο Γουέμπλεϊ και οι ποδοσφαιριστές των Καταλανών κάνουν την πρώτη τους βόλτα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

- Ο "Τσικαρίτο", δήλωσε πως δεν πίστευε ότι θέλει να τον πάρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πόσο μάλλον ότι θα παίξει σε έναν τελικό Champions League με την αγγλική ομάδα. Διαβάσε ΕΔΩ τι είπε ο Μεξικανός.

- Πρόβλεψη για νίκη της Μπαρτσελόνα στα πέναλτι έκανε ο Κριστιάν Καρεμπέ. Διαβάστε ΕΔΩ τα όσα δήλωσε.

3

- Αν και έχει αρχίσει η βροχή στο Λονδίνο, δεν πτoείται κανείς και όλοι όσοι βρίσκονται γύρω από το γήπεδο που σε περίπου δύο ώρες και ένα τέταρτο θα ξεκινήσει ο τελικός του Champons League απολαμβάνουν την γιορτή, με τα event, τα σταντς με τα αναμνηστικά και τα... συνθματα, να έχουν την τιμητική τους. Περίπου 10.000 είναι αυτή την ώρα οι φίλαθλοι που... περιφέρονται γύρω από το Γουέμπλεϊ.

- Ο... κλώνος του Ζοσέ Μουρίνιο κάνει θραύση στο περιβάλλοντα χώρο του Γουέμπλεϊ, οι λόγοι προφανείς, με το πλακάτ που κρατάει να υποστηρίζει ότι έπρεπε να είναι αυτός αντί του Πεπ Γκουαρντιόλα στον τελικό!

mou

- Η αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκινάει από το ξενοδοχείο με προορισμό το Γουέμπλεϊ, με λίγα λεπτά διαφορά από τους «μπλαουγκράνα».

- Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, η αποστολή της Μπαρτσελόνα μόλις έφυγε από το ξενοδοχείο του Λονδίνου που είχε καταλύσει και είναι καθ’ οδόν για το Γουέμπλεϊ.

- Αρκετός είναι ο κόσμος που ήδη έχει αρχίσει να κατευθύνεται προς τις εισόδους του Γουέμπλεϊ, έτσι ώστε να πάρει θέση στις κερκίδες για να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό του Champions League.

- Ο Άντι Κόουλ, μίλησε μετά το παιχνίδι των παλαιμάχων και υποστήριξε ότι όποιος πετύχει πρώτος γκολ θα έχει προβάδισμα στον τελικό. ΕΔΩ τα όσα δήλωσε αναλυτικά. Ο Τέντι Σέριγχαμ από την πλευρά του, θέλει από την Γιουνάιτεντ να κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνα. Διαβάστε ΕΔΩ τι είπε.

- Οι περίπου 27.000 φίλοι της Μπαρτσελόνα που θα βρεθούν στο γήπεδο, θα βρουν στις θέσεις τους να τους περιμένει μια… κάρτα των «μπλαουγκράνα» με τις υπογραφές των τεσσάρων αρχηγών της ομάδας και μήνυμά τους που θα ζητάει την στήριξή τους στον τελικό με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

- Έναν ξεχωριστό τρόπο βρήκαν οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα για να… εμπνεύσουν τον Βίκτορ Βαλντές. Ο Καταλανός τερματοφύλακας θα αποχωριστεί τη συνηθισμένη γαλάζια εμφάνιση και θα φορέσει μία ρετρό του 1992! Περισσότερα, ΕΔΩ.

2

- Ένα… ενωτικό μήνυμα προσπαθεί να περάσει η Nike, ενόψει του μεγάλου τελικού του Champions League. Η γνωστή αθλητική εταιρία, συνεργάστηκε με τους Πουγιόλ, Φέρντιναντ, Μπουσκέτς, Παρκ, Ινιέστα, Πέδρο, Ερνάντεζ, Πικέ, Εβρά και Ρούνεϊ με κοινό σύνθημα : «Η δόξα είναι δική μας». Δείτε ΕΔΩ περισσότερα.

- Ο πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, δε θα δώσει το «παρών» στον τελικό του Champions League αφού έχει… νομικά μπλεξίματα και προετοιμάζει την υπεράσπισή του. Λεπτομέρειες ΕΔΩ.

- Ο Πάτρικ Άντερσον εξέφρασε την επιθυμία να κερδίσει η Μπαρτσελόνα μετά το ματς των… παλαίμαχων, ενώ ο Ντουάιτ Γιόρκ ζήτησε τη νίκη της Γιουνάιτεντ. Δείτε ΕΔΩ τι δήλωσε ο πρώτος και ΕΔΩ, τι δήλωσε ο δεύτερος.

- Με το Ultimate Champions Match στο «Χάιντ Παρκ», συνεχίστηκαν τα event στο Λονδίνο. Παγκόσμιοι «All Star» ενάντια σε Άγγλους «All Star» του παρελθόντος, θυμήθηκαν την… τέχνη τους με τους Βρετανούς να είναι οι νικητές. Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα.

1

- Στους δρόμους του Λονδίνου υπάρχουν ακόμα οπαδοί που αναζητούν εισιτήρια με τις τιμές πλέον να έχουν… ξεφύγει από τα όρια της λογικής!

- Με τα test event και τις δοκιμές στο φωτεινό πίνακα ξεκίνησε η μέρα στο Γουέμπλεϊ. Ο διαιτητής του τελικού, Βίκτορ Κασάι, επιθεώρησε τον αγωνιστικό χώρο με τους βοηθούς του, ενώ αξιωματούχοι της UEFA και παράγοντες των δύο ομάδων έκαναν την τελευταία σύσκεψη πριν τον τελικό.

- Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα ήταν αυτοί που από το πρωί έδωσαν το ρυθμό στους δρόμους του Λονδίνου, αφού ήταν περισσότεροι και έφταναν με κάθε τρόπο από την Καταλονία για να υποστηρίξουν την ομάδα τους απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved