Γκιγκς: «Φαβορί η Μπάρτσα»

Γκιγκς: «Φαβορί η Μπάρτσα»

Τον τίτλο του φαβορί στην Μπαρτσελόνα, απέδωσε ο Ράιαν Γκιγκς με δηλώσεις του στον Ελληνικό τύπο.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ, μίλησε στην «Εξέδρα» και τόνισε πως περιμένει να γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι, αναφέρθηκε στον τελικό του Champions League του 2009, αλλά και στον Λιονέλ Μέσι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το τι περιμένει από τον τελικό:«Να είναι, κατ’ αρχάς, ένα σπουδαίο ματς. Παίζουμε δυο ομάδες που τους αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο και απολαμβάνουν να χαρίζουν στον κόσμο στιγμές που θα θυμάται. Αμφότεροι φτάνουμε σε καλή κατάσταση, αμφότεροι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, είμαστε συμπαγείς πίσω και δυνατοί μπροστά. Για όλα τα παραπάνω θεωρώ εξασφαλισμένο το θέαμα. Καμιά ομάδα δεν θα βγει να κλειστεί, αλλά θα προσπαθήσει να καθαρίσει στην επίθεση».

Για τον αντίπαλο της Μάντσεστερ:«Η «Μπάρτσα» είναι ένας τεράστιος αντίπαλος και μολονότι πολύ δύσκολα νικιέται, από την άλλη δεν είναι και ανίκητη. Ξέρουμε ότι πρέπει να εκμεταλλευτούμε ακόμα και τη μισή ευκαιρία που θα μας δοθεί για να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας. Είναι ένας τελικός όπου οι λεπτομέρειες μπορεί να είναι καθοριστικές και συνήθως αποδεικνύονται τέτοιες».
Για το αν βλέπουν το παιχνίδι σαν ρεβάνς:

«Εκείνη η ήττα ήταν ηχηρό χαστούκι για εμάς και δυσκολευτήκαμε να τη χωνέψουμε. Δεν αντιμετωπίζουμε αυτό τον τελικό ως μια ευκαιρία για εκδίκηση, αλλά είναι αλήθεια πως έχουμε ξεχωριστή όρεξη κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Δεν θα κάνουμε ξανά τα λάθη προ διετίας ή τουλάχιστον αυτό θα προσπαθήσουμε. Έχουμε εξελιχθεί από τότε και γνωρίζουμε σε ποια όπλα μας να ποντάρουμε για να δημιουργήσουμε κινδύνους κόντρα στην «Μπάρτσα» και να την πιέσουμε».

Για την προετοιμασία που κάνουν για τον αγώνα:«Εδώ και πολλές μέρες προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα από κάθε δυνατή πλευρά. Έχουμε δουλέψει κάθε είδους κατάσταση και πιθανή λύση. Φτάνουμε στο Γουέιμπλεϊ απόλυτα έτοιμοι».

Για τον Μέσι:Ο Μέσι είναι ένας καταπληκτικός ποδοσφαιριστής, αλλά θα ήταν λάθος μας να επικεντρωθούμε σε αυτόν. Δεν μπορείς να αφήσεις κανέναν ελεύθερο, γιατί τη ζημιά μπορεί να σου την κάνει ακόμα και ένας αμυντικός».

Για το αν υπάρχει φαβορί:«Πιστεύω ότι η Μπαρτσελόνα φτάνει με τον τίτλο του φαβορί και μέχρι κάποιο σημείο αυτό είναι λογικό. Ένα ματς όμως ποτέ δεν το κέρδισε κανείς προτού καν διεξαχθεί».

Για το πώς νιώθει ο ίδιος του:«Φτάνω στον τελικό φρέσκος και με τη διάθεση και τον ενθουσιασμό ενός πιτσιρικά. Η εμπειρία παίζει τον ρόλο της κατά κύριο λόγο όταν πρέπει να πάρεις μια απόφαση σε κλάσματα δευτερολέπτων».



Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved