Η «μάχη» των δηλώσεων

Η «μάχη» των δηλώσεων

Το καρέ των αναμετρήσεων της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώθηκε με τις ατάκες των δύο προπονητών να μένουν στη μνήμη των ποδοσφαιρόφιλων.

Μέσα στη «μάχη» για τη νίκη οι πρωταγωνιστές προσπαθούν με κάθε τρόπο να χρίσουν φαβορί την ομάδα τους. Είτε αυτό γίνεται μέσω των εμφανίσεων, είτε μέσω των δηλώσεών τους.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο σε τέτοιες περιπτώσεις βγαίνει πάντα νικητής οποιοσδήποτε και αν είναι ο αντίπαλός του. Με τις δύο ομάδες να συγκρούονται τέσσερις φορές σε διάστημα 18 ημερών θα ήταν αδύνατο να μην υπάρχουν και… παρατράγουδα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Κατά τη διάρκεια του τελικού του Κόπα ντελ Ρέι, ο Πέδρο σκόραρε με το τέρμα του να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε τονίσει πως «δεν έχει σημασία η διαιτησία», σαν να ήξερε κάτι…

Ο «Special One», πριν από το πρώτο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Champions League, χαρακτηρίστηκε ως το… γαμ…νο αφεντικό των δηλώσεων. «Σε αυτόν τον χώρο είναι το γαμ…νο αφεντικό. Δεν θα μπορούσα ποτέ να τα βάλω μαζί του», είπε συγκεκριμένα ο Καταλανός τεχνικός.

Από τη πλευρά του ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε: «Απλά είπα στους παίκτες μου λόγια που δεν έχω πει εγώ, αλλά ο Άλμπερτ Αϊνστάιν. Ότι η μόνη δύναμη που είναι πιο δυνατή από την ηλεκτρική ή την ατομική ενέργεια είναι η θέληση του ανθρώπου. Με τη θέληση μπορείς να κάνεις θαύματα».

Ωστόσο μετά από την αποβολή του Πέπε στο πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά, η ψυχραιμία που είχε χάθηκε άμεσα. «Η απόφαση του διαιτητή ήταν απόλυτα καθοριστική για το παιχνίδι. Είχαμε πάει το παιχνίδι εκεί που θέλαμε αλλά δεν μας άφησαν να πάρουμε το παιχνίδι», είπε ο Πορτογάλος.

Στη συνέχεια έγινε ακόμα περισσότερο καυστικός. «Μερικές φορές σιχαίνομαι να βρίσκομαι σε αυτόν τον κόσμο. Θέλουμε ένα γρήγορο τέρμα στη Βαρκελώνη, αλλά ακόμα και αν το κάνουμε αυτό δεν αποκλείεται να μας… σκοτώσουν μετά. Η UEFA δεν θα αφήσει να πάθει κάτι μία ομάδα της», είπε για την Μπαρτσελόνα.

«Ο Γκουαρντιόλα είναι σπουδαίος προπονητής, αλλά εγώ στη θέση του θα ντρεπόμουν αν κέρδιζα έναν τέτοιον τίτλο. Αξίζει να πάρει το Champions League, κανονικά και όχι με τέτοιον τρόπο», είπε ο Μουρίνιο.

Από τη πλευρά του ο Καταλανός είπε απλά πως «δεν έχω να πω κάτι για αυτό». Πόλεμο κατά της Μπαρτσελόνα ξεκίνησε και ο Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρεθεί απέναντι στην Μπαρτσελόνα. «Αυτές οι βουτιές είναι απλά αστείες και ντροπιαστικές» είπε για τους ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

Μετά την καταγγελία της Ρεάλ Μαδρίτης για να τιμωρηθούν αρκετοί ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα ο Γκουαρντιόλα τόνισε: «Δεν έχει την δύναμη να αποφασίζει ποιος θα αγωνιστεί», είπε ο Καταλανός τεχνικός.

Σε ότι αφορά το ακυρωμένο τέρμα του Ιγκουαΐν ο Ίκερ Κασίγιας τόνισε: «Δεν άλλαξε κάτι. Ακόμα μία φορά η απόφαση ήταν εναντίον μας», είπε ο Ισπανός τερματοφύλακας.



NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved