Champions League: Ντερμπάρα κορυφής στην Ανδαλουσία

Champions League: Ντερμπάρα κορυφής στην Ανδαλουσία

Η «μάχη» της Σεβίλλης με την Γιουβέντους ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας της 5ης αγωνιστικής των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας υποδέχεται τους Πρωταθλητές Ιταλίας και οι δύο «μονομάχοι» θα παλέψουν για την πρώτη θέση του 8ου ομίλου, μία… στροφή πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων και ενόψει της κλήρωσης για τους «16» της διοργάνωσης. Το ματς έχει και βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους «μπιανκονέρι», καθώς σε περίπτωση που φύγουν με το «διπλό» τότε θα «καθαρίσουν» την πρόκριση.

Βέβαια, υπάρχει και το σενάρια απώλειας βαθμών της Λιόν, που αντιμετωπίζει στο άλλο ματς του ομίλου την Ντιναμό, στο Ζάγκρεμπ, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι δύο πρώτες θέσεις του γκρουπ.

Νωρίτερα, στις 19:00 η αυλαία θα ανοίξει στην Ρωσία, όπου η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα υποδεχθεί την Μπάγερ Λεβερκούζεν για τον 5ο όμιλο. Οι Ρώσοι έχουν ελπίδες μόνο για την 3η θέση και κατά συνέπεια τους «32» του Europa League, τη στιγμή που οι Γερμανοί με νίκη θα έχουν φτάσει ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση. Στο άλλο ματς του ομίλου, η πρωτοπόρος Μονακό θα παίξει κόντρα στην Τότεναμ στην Γαλλία και με νίκη θα «τσεκάρει» το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Στον 6ο όμιλο, τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει όσον αφορά στις ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση. Η Ντόρτμουντ και η Ρεάλ Μαδρίτης κάνουν ήδη τα σχέδιά τους για τους «16» της διοργάνωσης και πλέον παλεύουν για την πρώτη θέση. Οι Γερμανοί είναι στην κορυφή και υποδέχονται την ουραγό Λέγκια, ενώ οι «μερέγχες» ταξιδεύουν στην Λισαβόνα για την «μάχη» με την Σπόρτινγκ.

Τέλος, στον 7ο όμιλο, η Πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λέστερ, οδηγεί την… κούρσα και το βράδυ της Τρίτης (22/11) θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Κλαμπ Μπριζ. Οι Βέλγοι δεν έχουν ακόμα βαθμό και οι βρετανοί με το «τρίποντο» θα έχουν εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση. Το άλλο ματς του ομίλου θα γίνει στην Δανία, όπου η Κοπεγχάγη θα αντιμετωπίσει την Πόρτο. Οι Πορτογάλοι είναι στην δεύτερη θέση με 7 βαθμούς, δύο περισσότερους από τους αντιπάλους τους και θέλουν να «κλειδώσουν» την πρόκριση.

Το πρόγραμμα της Τρίτης:

5ος όμιλος
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπάγερ Λεβερκούζεν (19:00)
Μονακό - Τότεναμ

Η βαθμολογία:
1. Μονακό 8
2. Μπάγερ Λεβερκούζεν 6
3. Τότεναμ 4
4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2

6ος όμιλος
Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Ρεάλ Μαδρίτης
Ντόρτμουντ - Λέγκια Βαρσοβίας

Η βαθμολογία:
1. Ντόρτμουντ 10
2. Ρεάλ Μαδρίτης 8
3. Σπόρτινγκ 3
4. Λέγκια Βαρσοβίας 1

7ος όμιλος
Λέστερ - Κλαμπ Μπριζ
Κοπεγχάγη - Πόρτο

Η βαθμολογία:
1. Λέστερ 10
2. Πόρτο 7
3. Κοπεγχάγη 5
4. Κλαμπ Μπριζ 0

8ος όμιλος
Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Λιόν
Σεβίλλη - Γιουβέντους

Η βαθμολογία:
1. Σεβίλλη 10
2. Γιουβέντους 8
3. Λιόν 4
4. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0



Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved