«Τσο» και «Λο» στο Μόναχο! (video)

«Τσο» και «Λο» στο Μόναχο! (video)

Η Ατλέτικο του «Τσόλο» Σιμεόνε παρά την ήττα (2-1) στην «Αλιάνζ Αρίνα» από τη Μπάγερν, πέρασε στον τελικό του Champions League για δεύτερη φορά τα τρία τελευταία χρόνια!

Το… πούλμαν της Ατλέτικο «σφύριξε» για Μιλάνο! Η αρμάδα του Σιμεόνε με μια ακόμα «μάγκικη» και αντρική εμφάνιση, παρά την ήττα κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Champions League! Όσο και να… πονάει αυτούς που μιλούν για αντιποδόσφαιρο, οι «ροχιμπλάνκος» τα… έδειξαν σε όλους και με την αξία τους είναι για δεύτερη φορά διεκδικητές του «δισκοπότηρου» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου! Το τελικό 2-1 άφησε τον Γκουαρντιόλα με το… παράπονο, αφού αυτό ήταν το τελευταίο του ματς στην Ευρώπη με τους Βαυαρούς, και τους μάγκες του Σιμεόνε με την υπερηφάνεια! Πλέον, η Ατλέτικο μπορεί να κάτσει… αναπαυτικά αύριο (04/05) και να δει ποια εκ των Μάντσεστερ Σίτι η Ρεάλ Μαδρίτης θα βρεθεί απέναντί της στον τελικό του Μιλάνου στις 28 Μαΐου!

«Κατηφόρα»…

Η Μπάγερν μπήκε στο παιχνίδι πολύ δυνατά. Έχοντας κατοχή που ξεπερνούσε το 60% από το ξεκίνημα, βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει σχετικά γρήγορα το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Στο 30’ με τον Τσάμπι Αλόνσο να εκτελεί φάουλ και τη μπάλα να κοντράρει στο τείχος έγινε το 1-0 για τους Βαυαρούς. Παρόλα αυτά, η Ατλέτικο του Σιμεόνε δεν… πανικοβλήθηκε. Σε αυτό βοήθησε και το χαμένο πέναλτι του Μίλερ στο 34’, με το 1-0 να διατηρείται. Το αποτέλεσμα αυτό έμεινε ως το ημίχρονο και οι «ροχιμπλάνκος» κρατούσαν ακόμα την κατάσταση στα χέρια τους.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο «Τσόλο» είδε που είχε πρόβλημα η ομάδα του και δεχόταν αφόρητη πίεση σε όλο το πρώτο 45λεπτο. Έτσι, πέρασε στο ματς τον Καράσκο αντί του Αουγκούστο Φερνάντες, για να γίνει λίγο περισσότερο επικίνδυνη η Ατλέτικο. Σαν να το είχε… δει το όνειρο ο Αργεντινός, είδε την ομάδα του να βγάζει την πρώτη σοβαρή επίθεση και να βρίσκει ισοφάριση… χρυσάφι!

Γαλλικό «κλειδί»

Στο 54’ ο Γκριζμάν έδωσε με κεφαλιά τη μπάλα στον Τόρες, στη μεσαία γραμμή, ο Ισπανός έβγαλε απίστευτη κάθετη στον Γάλλο κι αυτός πλάσαρε τον Νόιερ για να «παγώσει» την «Αλιάνζ Αρίνα» του Μονάχου! Το 1-1 έστελνε την Ατλέτικο στον τελικό του Μιλάνου! Η Μπάγερν έδειχνε να έχει… ρίξει ταχύτητα, δυσκολευόταν να βρει δίοδο προς την εστία του Όμπλακ, όμως, τη λύση έδωσε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με κοντινή κεφαλιά στο 75’ του ματς κάνοντας το 2-1.

Θρίλερ και μπαλάρα

Ο συγκλονιστικός ημιτελικός, έμελλε να έχει ακόμα πιο συναρπαστική εξέλιξη. Όσο η Μπάγερν πίεζε, η Ατλέτικο έψαχνε ακόμα μια στιγμή για να φτάσει σε δεύτερο γκολ και να μπει σε… τροχιά τελικού. Η ευκαιρία αυτή ήρθε στο 84’, όταν ο Τσακίρ είδε λάθος το μαρκάρισμα του Χάβι Μαρτίνεζ στον Τόρες. Παράβαση έγινε, αλλά εκτός περιοχής. Ο Τούρκος ρέφερι έδωσε πέναλτι, ο Τόρες το εκτέλεσε αλλά ο Νόιερ απέκρουσε και κράτησε τη Μπάγερν «ζωντανή» στο παιχνίδι της πρόκρισης!

Η Μπάγερν συνέχισε να πιέζει, έφτασε σε απίστευτα ποσοστά την κατοχή της και τις τελικές της που ξεπέρασαν τις 25 έναντι των περίπου 6 της Ατλέτικο, αλλά τελικά ο «Τσόλο» και οι μάγκες του ήταν αυτοί που πήραν τη μεγαλειώδη πρόκριση! Έτσι, για δεύτερη φορά μετά το 2014, η Ατλέτικο θα διεκδικήσει το τρόπαιο, στον μεγάλο τελικό που θα γίνει στις 28 Μαΐου στο Μιλάνο!

«Τσο» και «Λο» στο Μόναχο! (video)



Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved