Τεσσάρα και… τελικός με Άρσεναλ (video)

Τεσσάρα και… τελικός με Άρσεναλ (video)

Παράσταση για έναν ρόλο στο Allianz Arena, η Μπάγερν διέλυσε 4-0 τον Ολυμπιακό που θα παίξει τα… ρέστα του για την πρόκριση στους «16» του Champions League κόντρα στην Άρσεναλ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η αλήθεια είναι πως το παιχνίδι με τους Βαυαρούς στο Μόναχο δεν ήταν μεταξύ αυτών που μπορούσε να υπολογίσει κάποιος στους «ερυθρόλευκους». Και αυτό αποδείχθηκε με τον πιο… εμφατικό τρόπο, καθώς οι Πρωταθλητές Γερμανίας έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στους Νταμπλούχους Ελλάδας, επικρατώντας 4-0, σημειώνοντας τα πρώτα τρία τέρματα μέχρι το 20λεπτο. Ο Κόστα στο 8’ άνοιξε το σκορ, ο Λεβαντόφσκι στο 16’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και ο Μίλερ στο 20’ διαμόρφωσε το 3-0. Η κόκκινη κάρτα στον Μπάντσουμπερ στο 53’ φάνηκε πως θα βοηθούσε το «συγκρότημα» του Μάρκο Σίλβα, αλλά το τέρμα του Κόμαν στο 69’ έκοψε… κάθε ελπίδα για κάτι καλύτερο.

Την ίδια ώρα, στο Emirates, η Άρσεναλ πανηγύρισε τη νίκη 3-0 απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έφτασε τους 6 βαθμούς, μειώνοντας στους 3 τη διαφορά από τον Ολυμπιακό και η αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου είναι… τελικός. Οι Πειραιώτες χρειάζονται τουλάχιστον έναν βαθμό, προκειμένου να πανηγυρίσουν την πρόκριση στις 16 κορυφαίες ομάδες του Champions League, αφήνοντας τους «κανονιέρηδες» στο Europa League.

Η εξέλιξη του αγώνα

Η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να σημείωσε τρία τέρματα μέχρι το 20λεπτο, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αυτοί που «πάτησαν» πρώτοι την αντίπαλη περιοχή, μια και στο 5’ ο Πάρντο έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Ιντέγε δεν κατάφερε να κάνει το κοντρόλ από το γύρισμα του Ελαμπντελαουί, με τους αμυντικούς των γηπεδούχων να διώχνουν. Μάλιστα, στο επόμενο λεπτό, οι Βαυαροί έβαλαν τις… βάσεις για τη νίκη. Ήταν το σουτ του Μπόατενγκ έξω από την περιοχή, στο οποίο ο Ρομπέρτο έδιωξε και ο Κόστα που πήρε το… ριμπάουντ με σουτ από κοντινή απόσταση «έγραψε» το 1-0.

Η συνέχεια ήταν… ανάλογη για τους Πρωταθλητές Γερμανίας, μια και συνέχισαν να… κατεβαίνουν άνετα στην περιοχή του Ολυμπιακού, στο 12’ ο Μίλερ δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά, αλλά στο 16’ ο Λεβαντόφσκι δεν τον… μιμήθηκε, μια και με σουτ από το ύψος της περιοχής, νίκησε τον Ρομπέρτο για το 2-0. Το εφιαλτικό 20λεπτο για τους Πειραιώτες… ολοκληρώθηκε με τον Μίλερ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0, έπειτα από την κεφαλιά πάσα του Ρόμπεν. Πάντως, στο 24’ ο Λεβαντόφσκι έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 4-0, όταν το σουτ που έκανε πέρασε άουτ, εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ρομπέρτο.

Στα επόμενα λεπτά, η Μπάγερν έριξε… στροφές, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν ήταν επικίνδυνη, καθώς στο 34’ ο Βιδάλ απείλησε με σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ και στο επόμενο λεπτό, ο Κόμαν απείλησε με νέο σουτ, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο για τους γηπεδούχους. Πάντως, λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρία να μειώσει, αλλά το φάουλ του Μιλιβόγεβιτς πέρασε άουτ.

«Ερυθρόλευκο» πλεονέκτημα, Βαυαρικό… τελείωμα

Στο δεύτερο μέρος, οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να βγουν στην επίθεση. Η σέντρα σουτ του Ελαμπντελαουί στο 50’ δεν… ακούμπησε, όμως, τρία λεπτά αργότερα, η Μπάγερν έμεινε με παίκτη λιγότερο. Ο Ιντέγε έφυγε στην επίθεση, ο Μπάντστουμπερ τον ανέτρεψε εκτός περιοχής και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Όμως, οι Βαυαροί ήταν αυτοί που είχαν και πάλι τις ευκαιρίες για ένα τέρμα.

Στο 58’ ο Κόστα εκτέλεσε το φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε να «σκάψει» πάνω από τον Ρομπέρτο και στην συνέχεια, το σουτ του Ιντέγε πέρασε άουτ στην τελευταία καλή στιγμή των Πρωταθλητών Ελλάδας στο Allianz Arena. Στο 67’ ο Μάρκο Σίλβα θέλησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του με τους Φορτούνη και Ερνάνι να μπαίνουν αντί των Κασάμι και Πάρντο, αντίστοιχα. Οι Πειραιώτες κατάφεραν να πάρουν μερικά μέτρα, αλλά η Μπάγερν στο 70’ διέλυσε κάθε ελπίδα. Ο Λαμ έκανε τη σέντρα, ο Μίλερ την κεφαλιά πάσα και ο Κόμαν χωρίς αντίπαλο με δεύτερη κεφαλιά, διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Πάντως, στο 86’ οι γηπεδούχοι έφτασαν και πάλι… φάτσα με το γκολ, αλλά ο Ρομπέρτο σταμάτησε τον Κίμιχ.

Μπάγερν Μονάχου (Γκουαρντιόλα): Νόιερ, Λεβαντόφσκι (56' Μπενάτια), Ρόμπεν (33' λ.τ. Κίμιχ), Κόστα (72' Μαρτίνεθ), Ραφίνια, Μπόατενγκ, Λαμ, Βιδάλ, Μίλερ, Μπάντστουμπερ, Κόμαν.

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (78' Σαλίνο), Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (67' Φορτούνης), Καμπιάσο, Πάρντο (67' Ερνάνι), Σεμπά, Ιντέγε.

 

Bayern Munchen 4 - 0 Olympiakos # All Goals Exclusive Live Sports HD

Posted by Live Sports HD on Tuesday, 24 November 2015

Θυμηθείτε τα γκολ και την εξέλιξη του ματς, όπως σας το πρόσφερε το Onsports:

Τεσσάρα και… τελικός με Άρσεναλ (video)

{iframe}http://livechat.bbend.com/livebomb/5654a5df18b405d040ffcfd9?theme=onsports|600|700{/iframe}


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved