Μαχητική ψυχή για τα αστέρια ο Παναθηναϊκός!

Μαχητική ψυχή για τα αστέρια ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός ανέτρεψε το ματς με την Μπριζ που στράβωσε από την αρχή, παίζοντας με δέκα παίκτες, χάρη στη μαχητική ψυχή του και πάει στο Βέλγιο για να υπερασπιστεί το 2-1 της Λεωφόρου!

Με μαγκιά, ψυχή και πάθος, ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1 τη Μπριζ στη Λεωφόρο και θα πάει στο Βέλγιο για να πάρει την πρόκριση στα play off του Champions League! Το τριφύλλι έδειξε τη μαχητική ψυχή του παρότι έπαιξε με δέκα παίκτες για περισσότερο από ένα ημίχρονο, πήρε τη νίκη και το προβάδισμα της πρόκρισης, που θα έρθει στο Βέλγιο όπως φώναξαν περισσότεροι από 15.000 οπαδοί του στη... φλεγόμενη Λεωφόρο!

Ο Παναθηναϊκός όταν βρήκε τη συγκέντρωση, για την οποία μιλούσε από την ημέρα της κλήρωσης ο Αναστασίου, έκανε αυτό που έπρεπε απέναντι στους Βέλγους. Παρότι είχε μείνει με δέκα παίκτες από την αποβολή του Σάντσεθ, στο 44', βρήκε τον τρόπο να καταφέρει να πάρει τη νίκη και να πάει με 1500 οπαδούς και ανεβασμένη ψυχολογία, στις 5 Αυγούστου στο Βέλγιο έτσι ώστε να φέρει την πρόκριση! Ο Μπεργκ ήταν αυτός που αρχικά... πάγωσε τη Λεωφόρο καθώς έχασε πέναλτι, αλλά στη δεύτερη ευκαιρία δεν συγχώρησε με το κεφάλι, ενώ ο Καρέλης δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα!

Ένα ημίχρονο που στράβωσε πριν καν αρχίσει ήταν αυτό στη Λεωφόρο. Η Μπριζ μόλις στο 10' από λάθος της άμυνας και αδράνεια των Βέμερ, Ταυλαρίδη βρέθηκε στο 10' πίσω στο σκορ από τον Μπολινγκολί. Οι Βέλγοι πήραν ψυχολογία από το γκολ και απείλησαν τον Παναθηναϊκό και με δεύτερο γκολ, με τους πράσινους να μην έχουν τη συγκέντρωση που ζήτησε ο Αναστασίου και να κάνουν πολλά λάθη. Η ομάδα έδειχνε πολύ εκνευρισμένη και με τις αποφάσεις του Μπεζμπορόντοφ, ενώ ο Μπεργκ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα στο 33' καθώς ο Καρέλης κέρδισε πέναλτι όμως ο Σουηδός σούταρε πάνω στον Μπρουζές!

Πέντε λεπτά αργότερα, ωστόσο, ο Μάρκους Μπεργκ πήρε... το αίμα του πίσω αφού έφερε το ματς στα ίσα με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από σέντρα του Νίνη. Το τραγικό σενάριο του πρώτου ημιχρόνου, για τον Παναθηναϊκό, ολοκληρώθηκε στο 44' με την αποβολή του Σάντσεθ. Ο Ισπανός είχε εκνευριστεί από το βρώμικο παιχνίδι του Ντιαμπί και του έκανε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα, το οποίο αρχικά ο Ρώσος διαιτητής τιμώρησε με κίτρινη κάρτα, αλλά εν τέλει μετά από συνεννόηση με τον τέταρτο απέβαλε τον Ισπανό άσο...

Ο Αναστασίου με την ομάδα του να έχει χάσει το βασικό της στόπερ, πέρασε στο ματς τους Τριανταφυλλόπουλο και Λαγό αντί των Ατζαγκούν και Νίνη, με τον Κουτρουμπή να μένει σε θέση αμυντικού χαφ. Η Μπριζ πίεσε πολύ για δεύτερο γκολ, ωστόσο, με το πέρασμα του χρόνου έδειξε να πέφτει, ενώ ο Παναθηναϊκός βρήκε πατήματα, έκλεισε τους διαδρόμους και σποραδικά προσπάθησε να βγει μπροστά. Έτσι, στο 65' ο Μπολινγκολί έκανε... δώρο ένα πέναλτι με χέρι μέσα στην περιοχή, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Καρέλης κι έβαλε... φωτιά στη Λεωφόρο με το 2-1 που διαμόρφωσε!

Στη συνέχεια η Μπριζ προσπάθησε και πίεσε πολύ το τριφύλλι, όμως, η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας ήταν εξαιρετική με εξαίρεση δυο-τρια μικρά λάθη που έδωσαν ευκαιρία στους Βέλγους να απειλήσουν, ωστόσο κι ο Κοτσόλης όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί.

Έτσι, το 2-1 παρέμεινε ως το τελευταίο σφύριγμα του – τραγικού σε απόδοση – Ρώσου ρέφερι κι ο Παναθηναϊκός θα πάει στη ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης (05/08) με προβάδισμα πρόκρισης. Δεν θα έχει τον Σάντσεθ που αποβλήθηκε, αλλά θα έχει 1500 πιστούς στο πλευρό του, οι οποίοι και σήμερα κατέκλυσαν τη Λεωφόρο και φώναξαν “Την πρόκριση στο Βέλγιο Παναθηναϊκέ”...

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Πράνιτς, Κουτρουμπής, Ζέκα, Ατζαγκούν (46' Τριανταφυλλόπουλος), Νίνης (46' Λαγός), Καρέλης (74' Λουντ), Μπεργκ

Μπριζ (Μισέλ Πρεντόμ): Μπρουζές, Ντε Φάου (80' Κουλς), Σίμονς, Ντουάρτε, Βάζκεζ (59' Ιζκέρδο), Βανάκεν, Βόρμερ, Ντε Μποκ, Μέχελε, Μπολινγκολί (71' Ντε Σούτερ), Ντιαμπί

Θυμηθείτε τα γκολ και την εξέλιξη του αγώνα, όπως σας το πρόσφερε το Leoforos.gr



Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved