Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1 (photos)

Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1 (photos)

Μεγάλη εμφάνιση από τη Γιουβέντους η οποία έδειξε αποφασιστικότητα και επικράτησε 2-1 της Ρεάλ Μαδρίτης για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Champion League.

Οι προβλέψεις έλεγαν πως η αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Ρεάλ Μαδρίτης θα κριθεί στις λεπτομέρειες και οι δύο ομάδες θα έπαιζαν με στόχο να μη δεχτούν γκολ. Παρόλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε στον αγωνιστικό χώρο του «Γιουβέντους Στάντιουμ» όπου οι δύο ομάδες προσέφεραν υψηλό θέαμα με τη «γηραιά κυρία» να παίρνει σπουδαία νίκη με 2-1 και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στον τελικό του Champions League για πρώτη φορά ύστερα από το 2003 όταν και είχε ηττηθεί από τη Μίλαν.

Μπήκε… φουριόζα

Ονειρικό ήταν το ξεκίνημα της Γιουβέντους στον αγώνα. Αφού, στα πρώτα δευτερόλεπτα επισκέφτηκε την εστία του Κασίγιας χωρίς αποτέλεσμα, κατάφερε να πάρει πολύ νωρίς το προβάδισμα. Μόλις στο 4’ ο Τέβεζ έκανε το σουτ από τα πλάγια, με τον Κασίγιας να αποκρούει και τον Μοράτα σε κενή εστία να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.

Ισορρόπησε και ισοφάρισε

Αμέσως μετά το γκολ της Γιουβέντους, η Ρεάλ ανέβηκε στο παιχνίδι και πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Με βάση την παρουσία της έδειχνε πως ήταν θέμα χρόνου να φτάσει στην ισοφάριση.

Κάτι που έγινε στο 27’ όταν ο Χάμες έκανε το γύρισμα από τα πλάγια στο ύψος της μικρής περιοχής και από εκεί ο Ρονάλντο με κεφαλιά δεν δυσκολεύτηκε να ευστοχήσει και να κάνει το 1-1.

Η ανωτερότητα της «βασίλισσας» διατηρήθηκε και στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους και έχασε σπουδαία ευκαιρία για την ολική ανατροπή στο 41’ όταν ο Χάμες από το ένα μέτρο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά.

Λάθος και… πέναλτι

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός φυσικά και ήταν μικρότερος καθώς αμφότερες οι ομάδες ήθελαν να διαφυλάξουν πως δεν θα ηττηθούν. Ένα λάθος του Πέπε στο χώρο της μεσαίας γραμμής όμως αποδείχθηκε αρκετό για να πάρει η Γιουβέντους τη νίκη.

Ο Τέβεζ βγήκε στην αντεπίθεση και ανατράπηκε καθαρά από τον Καρβαχάλ εντός περιοχής. Ο Τέβεζ ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για να γίνει το 2-1 που έμεινε μέχρι το τέλος, καθώς στο τελευταίο μισάωρο η «βασίλισσα» ήταν σκιά του καλού της… εαυτού και απογοήτευσε χωρίς να χάσει κάποια σημαντική ευκαιρία.

Έτσι, η πρόκριση πηγαίνει στη ρεβάνς του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» όπου οι «μερένγκες» θα κυνηγήσουν μία καθαρή νίκη που θα τους δώσει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Champions League.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κιελίνι, Μπονούτσι, Λιστάινερ, Εβρά, Μαρκίσιο, Πίρλο, Βιντάλ, Στουράρο (64’ Μπαρτσάλι), Μοράτα (78’ Γιορέντε), Τέβεζ (86’ Περέιρα).
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Βαράν, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Κρόος, Χάμες, Μπέιλ (86’ Γιεσέ), Ίσκο (63’ Ερνάντεζ), Ρονάλντο.

Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1 (photos)

{iframe}http://livechat.bbend.com/livebomb/5549057d7c6b731666835404?theme=onsports|600|700{/iframe}


Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved