Αυτό το Champions League, ποιος θα το πάρει; (poll)

Αυτό το Champions League, ποιος θα το πάρει; (poll)

Οι τέσσερις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη ετοιμάζονται για την τελική ευθεία και το Onsports σας δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσετε για το ποια θα κατακτήσει το Champions League!

Ούτε ένα, ούτε δυο αλλά 21 τρόπαια έχουν… στριμωχτεί στο «καρέ» των ημιτελικών του Champions League! Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου και Γιουβέντους είναι στα ημιτελικά και η κληρωτίδα έφερε τη «Βασίλισσα» κόντρα στην «Κυρία» και τους Καταλανούς απέναντι στους Βαυαρούς. Όνειρο, δηλαδή, για κάθε ποδοσφαιρόφιλο. Τα δέκα τρόπαια της Ρεάλ θα μπουν δίπλα στα δυο της Γιουβέντους, ενώ η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν με τη Μπαρτσελόνα θα βάλουν δίπλα-δίπλα τα πέντε και τα τέσσερα δικά τους Κύπελλα αντίστοιχα, σε δυο φοβερές διασταυρώσεις. Το Onsports σας βάζει στην… πρίζα, έτσι ώστε να ψηφίσετε ποια θα είναι η ομάδα που θα καταφέρει να σηκώσει την «κούπα με τα μεγάλα αυτιά»!

Πριν, όμως, αποφασίσετε και δώσετε την ψήφο σας, ας θυμηθούμε πως έφτασαν ως εδώ οι τέσσερις «μονομάχοι» του φετινού Champions League.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η «Μεγάλη Κυρία» του ελληνικού ποδοσφαίρου, φέτος κατάφερε να κάνει το βήμα παραπάνω που ήθελε στην Ευρώπη και αναζητούσε τα τελευταία χρόνια. Στον όμιλο με Μάλμε, Ολυμπιακό και Ατλέτικο Μαδρίτης, η Γιουβέντους τερμάτισε στη δεύτερη θέση πίσω από τους Ισπανούς. Αν και ξεκίνησε... μουδιασμένα τον πρώτο γύρο, με μια νίκη και δυο ήττες, κατάφερε να πάρει δυο νίκες και μια ισοπαλία στον δεύτερο έτσι ώστε να προκριθεί.

1223109

Στο πρώτο νοκ-άουτ ματς για τη φάση των 16, η Γιουβέντους νίκησε 2-1 στο Τορίνο την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Το γκολ έδινε... ελπίδες στους Γερμανούς, όμως, η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στη Γερμανία έκανε... παρέλαση και το 3-0 την έστειλε στα προημιτελικά. Εκεί, το 1-0 επί της Μονακό στο Τορίνο σε συνδυασμό με το 0-0 στο Πριγκιπάτο, έστειλαν τη Γιουβέντους στα ημιτελικά και επάνω στη Ρεάλ Μαδρίτης.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η κάτοχος του τροπαίου, έκανε εξαιρετική εκκίνηση και στο φετινό Champions League. Με έξι νίκες στον Β' όμιλο και 16-2 τα τέρματα υπέρ της, πέρασε χωρίς κανένα πρόβλημα στα νοκ-άουτ όπου κι εκεί έδειξε να είναι... άνετη. Αν και τελικά, ζορίστηκε αρκετά για να πιάσει τετράδα!

1115804

Στο πρώτο ματς της φάσης των 16, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε εύκολα 2-0 τη Σάλκε στη Γερμανία και επί της ουσίας είχε κλειδώσει την πρόκριση. Οι Γερμανοί, όμως, έκαναν... όργια στο «Μπερναμπέου», νίκησαν 4-3 και... άγγιξαν το θαύμα. Η Ρεάλ Μαδρίτης, πάντως, στους «8» όπου προκρίθηκε δεν είχε την τύχη με το μέρος της αφού κληρώθηκε με τον κακό... δαίμονα, Ατλέτικο! Το 0-0 στο «Βιθέντε Καλντερόν» άφηνε τα πάντα ανοιχτά, αλλά το γκολ του Τσιτσαρίτο (1-0) στη ρεβάνς, έστειλε τη «Βασίλισσα» στα ημιτελικά και στον δρόμο της Γιούβε.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Σε... μηχανή παραγωγής γκολ και συλλογής νικών έχει εξελιχθεί η Μπάγερν Μονάχου του Πεπ Γκουαρντιόλα. Οι Βαυαροί άρχισαν με τέσσερις σερί νίκες τον Ε' όμιλο, η μία μάλιστα με 7-1 μέσα στην Ιταλία επί της Ρόμα, μέχρι την ανώδυνη ήττα από τη Σίτι στην Αγγλία. Στο τελευταίο ματς νίκησαν εύκολα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, παρότι είχαν ήδη προκριθεί.

1214681

Στους «16» η Σαχτάρ Ντόνετσκ αποδείχθηκε... μικρό εμπόδιο για τη Μπάγερν. Παρά το 0-0 της Ουκρανίας, το 7-0 στο Μόναχο τα... είπε όλα κι έδειξε τη δυναμική που έχουν πλέον οι Βαυαροί. Στους «8», ωστόσο, τα πράγματα δυσκόλεψαν. Και λόγω των απουσιών που είχε η ομάδα του Γκουαρντιόλα και λόγω του 3-1 της Πόρτο στο πρώτο ματς των δυο ομάδων. Η ρεβάνς, ωστόσο, εξελίχθηκε σε πάρτι καθώς η Μπάγερν νίκησε 6-1 στο Μόναχο και πέρασε πανηγυρικά στα ημιτελικά όπου την περιμένει η Μπαρτσελόνα!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Με τον Λουίς Σουάρεζ να είναι η μεγάλη της φετινή προσθήκη, η Μπαρτσελόνα μοιάζει αναγεννημένη. Ειδικότερα από τα μέσα της σεζόν. Στην αρχή του Champions League το συγκρότημα του Λουίς Ενρίκε τα... βρήκε σκούρα για να νικήσει τον ΑΠΟΕΛ, ενώ ηττήθηκε από την Παρί στη Γαλλία. Ακολούθησαν, όμως, ακόμα τέσσερις νίκες και μια εύκολη πρόκριση στους «16» από την πρώτη θέση του ομίλου.

1223120

Οι Καταλανοί είχαν, φέτος, και τις πιο δύσκολες διασταυρώσεις συγκριτικά με τους άλλους τέσσερις! Στο δρόμο της Μπάρτσα βρέθηκε η Μάντσεστερ Σίτι, όμως, οι «μπλαουγκράνα» νίκησαν και στην Αγγλία (2-1) και στη Βαρκελώνη (1-0) για να προκριθούν στους «8». Εκεί, συναντήθηκαν ξανά με την Παρί Σεν Ζερμέν. Το πρώτο ματς στο Παρίσι εξελίχθηκε σε... πάρτι με το 3-1 να είναι η καλύτερη βραδιά του Σουάρεζ με τους Καταλανούς. Στη ρεβάνς της Βαρκελώνης, οι γηπεδούχοι νίκησαν εύκολα 2-0 για να περάσουν στους «4» και να συναντηθούν με τη Μπάγερν!

Έχοντας θυμηθεί όλα αυτά, μπορείτε να ψηφίσετε ποια ομάδα πιστεύετε πως θα κατακτήσει το Champions League

Αυτό το Champions League, ποιος θα το πάρει; (poll)



Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved