Η επέλαση των Γερμανών...

Η επέλαση των Γερμανών...

Μπορεί το παιχνίδι στο «Φέλτινς Αρένα» να είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, αλλά η Σάλκε δεν έδειξε διατεθειμένη να… χαριστεί στην Ίντερ, την οποία νίκησε με 2-1.

Οι Γερμανοί, με τον πιο εμφατικό τρόπο, πέταξαν εκτός συνέχειας του Champions League τους Πρωταθλητές Ευρώπης και πλέον ετοιμάζονται για τις «μάχες» στα ημιτελικά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του σερ Άλεξ Φέργκιουσον, που παρακολούθησε από κοντά τον επαναληπτικό της Γερμανίας.

Οι Ιταλοί ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να πετύχουν ένα γρήγορο τέρμα προκειμένου να διεκδικήσουν τις όποιες, λιγοστές, πιθανότητες για την πρόκριση.

Κύριος εκφραστής των προσπαθειών της Ίντερ, ήταν ο Σνάιντερ, που απείλησε δύο φορές, αλλά στο 5’ ο Νόιερ ήταν στην σωστή θέση και στο 13’ το σουτ που επιχείρησε ο Ολλανδός έφυγε άουτ.

Στην συνέχεια, η Σάλκε ισορρόπησε την αναμέτρηση και έλεγξε πλήρως τον ρυθμό. Οι Γερμανοί έδωσαν χώρο στους Πρωταθλητές Ευρώπης, θέλοντας να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις και τα κατάφεραν στο τέλος του πρώτου μέρους με τον Ραούλ.

Το «συγκρότημα» του Ραλφ Ράνγκινγκ βγήκε στην αντεπίθεση, ο Χουράδο με εξαιρετική κάθετη μπαλιά βρήκε τον Ισπανό επιθετικό, που πέρασε σαν… σταματημένο τον Σέζαρ και με πλασέ σε κενή εστία, έκανε το 1-0 και έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες των Ιταλών.

Ωστόσο, οι Πρωταθλητές Ιταλίας δεν το… έβαλαν κάτω και στο 50’ έφεραν το ματς στα ίσια με τον Μότα. Ο Σνάιντερ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Λούσιο πήρε την πρώτη κεφαλιά και από κοντά ο Βραζιλιάνος μέσος με πλασέ, νίκησε τον Νόιερ και έκανε το 1-1.

Ωστόσο, η συνέχεια ήταν για τους Γερμανούς που κυρίως από στημένες φάσεις είχαν ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Μάλιστα, στο 60’ ο Χιέβεντες πέτυχε γκολ, αλλά σωστά ακυρώθηκε καθώς ήταν οφσάιντ.

Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κυριάκου Παπαδόπουλου να απειλήσει, όταν ο Χουράδο εκτέλεσε το κόρνερ, όμως η κεφαλιά του νεαρού Έλληνα άσου, πέρασε άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Όμως, εννέα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, που έφερνε την Σάλκε στην ημιτελική φάση, κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Χιέβεντες έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα. Ο Ραούλ έκανε την μπαλιά στον δυναμικό αμυντικό, που κινήθηκε εξαιρετικά στην αντεπίθεση, έκανε το σουτ και «έγραψε» το τελικό 2-1.

Θυμηθείτε τα γκολ και την εξέλιξη του αγώνα, πατώντας ΕΔΩ.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved