Champions League: Όλα τα σενάρια πρόκρισης (photos)

Champions League: Όλα τα σενάρια πρόκρισης (photos)

Ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και το Onsports σας παρουσιάζει όλα τα σενάρια για την τελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης.

Δείτε τα σενάρια του 1ου ομίλου αναφορικά με τον Ολυμπιακό.

2ος Όμιλος

14721275

Την πρόκρισή της, αλλά και την πρώτη θέση του ομίλου έχει εξασφαλίσει η Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» επικράτησε 1-0 της Βασιλείας εκτός έδρας και διατήρησε το απόλυτο στα πρώτα της πέντε παιχνίδια. Έτσι για την τελευταία αγωνιστική που υποδέχεται τη Λουντογκόρετς είναι αδιάφορη. Οι φιλοξενούμενοι έχοντας τέσσερις βαθμούς θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να φτάσουν στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Με νίκη θα εξασφαλίσουν σίγουρα ένα εισιτήριο στους «32» του Europa League, ενώ αν αποσπάσει την ισοπαλία, θα χρειάζεται ήττα της Λίβερπουλ την ίδια ώρα από τη Βασιλεία στο «Άνφιλντ».

Στο άλλο παιχνίδι κρίνεται και το ένα εισιτήριο για τη φάση των «16» του Champions League. Η Βασιλεία με ισοπαλία ή νίκη παίρνει το εισιτήριο για τους «16», ενώ από την πλευρά της η Λίβερπουλ θέλει μόνο τη νίκη. Σε περίπτωση που το παιχνίδι αναδειχθεί ισόπαλο, τότε οι «κόκκινοι» θα θέλουν ήττα ή ισοπαλία της Λουντογκόρετς για να συνεχίσουν στο Europa League.

3ος Όμιλος

14721233

Ο όμιλος όπου γίνεται… χαμός είναι ο 3ος με δύο ομάδες να παλεύουν για τις μία θέση και τη Λεβερκούζεν να έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της. Την ίδια ώρα, η Μπενφίκα είναι αποκλεισμένη και από το Europa League καθώς θα τερματίσει στην τελευταία θέση ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.

Για την τελευταία αγωνιστική, η Μονακό υποδέχεται τη Ζενίτ στο σημαντικότερο παιχνίδι. Οι Μονεγάσκοι με ισοπαλία ή νίκη εξασφαλίζουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Από την πλευρά της η Ζενίτ αναζητά μόνο τη νίκη για να μπορέσει να φτάσει στους «16».

Στο άλλο ματς, δεν διακυβεύονται πολλά. Η Λεβερκούζεν φιλοξενείται από την Μπενφίκα και θέλει τη νίκη για την πρωτιά του ομίλου. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θέλει είτε ισοπαλία στο άλλο παιχνίδι, είτε νίκη της Ζενίτ για να διατηρήσει την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

4ος Όμιλος

14721227

Ο με διαφορά πιο αδιάφορος όμιλος όλων είναι ο 4ος για την τελευταία αγωνιστική. Ντόρτμουντ και Άρσεναλ έχουν πάρει ήδη την πρόκρισή τους στους «16» του Champions League, ενώ στην 3η θέση τερματίζει η Άντερλεχτ μετά τη νίκη της με 2-0 απέναντι στη Γαλατάσαραϊ.

Το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι η κορυφή του ομίλου. Η Γαλατάσαραϊ υποδέχεται την Άρσεναλ και οι «κανονιέρηδες» μόνο με νίκη ελπίζουν σε πρωτιά. Αυτό μόνο αν την ίδια ώρα η Ντόρτμουντ γνωρίζει την ήττα εντός έδρας από την Άντερλεχτ. Σε κάθε άλλο ενδεχόμενο, οι «κιτρινόμαυροι» θα τερματίσουν στην κορυφή του ομίλου τους.

5ος Όμιλος

14719089

Χαμός επικρατεί στον 5ο όμιλο. Μοναδική εξασφαλισμένη είναι η Μπάγερν Μονάχου η οποία μετά τους 12 βαθμούς της, έχει αποσπαστεί στους επτά από τις υπόλοιπες τρεις ομάδες που θα παλέψουν για μία θέση.

Στην τελευταία αγωνιστική, η Ρόμα υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι «τζιαλορόσι» με νίκη εξασφαλίζουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Με ισοπαλία, η Ρόμα είναι αυτή που προκρίνεται, μόνο εάν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν επικρατήσει της Μπάγερν Μονάχου στη Βαυαρία. Σε περίπτωση που οι «πολίτες» πάρουν τη νίκη, θα θέλουν ταυτόχρονα να μην επικρατήσει η ΤΣΣΚΑ της Μπάγερν.

Από εκεί και πέρα, στο άλλο παιχνίδι, η Μπάγερν Μονάχου θα τερματίσει στην κορυφή. Από την πλευρά της η ΤΣΣΚΑ Μόσχας προκρίνεται μόνο αν επικρατήσει της Μπάγερν και την ίδια ώρα, δεν υπάρξει νίκη της Ρόμα στο άλλο παιχνίδι.

6ος Όμιλος

14719130

Για τον 6ο όμιλο της διοργάνωσης, μόνο η πρωτιά θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική, αλλά και η 3η θέση της βαθμολογίας. Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Καταλανοί με νίκη τερματίζουν στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ με κάθε άλλο αποτέλεσμα οι πρωτευουσιάνοι της Γαλλίας θα φτάσουν στην κορυφή.

Στο άλλο παιχνίδι ο Άγιαξ αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ. Ο «Αίαντας» έχει δύο βαθμούς και με ισοπαλία ή νίκη τερματίζει στην 3η θέση. Ο ΑΠΟΕΛ θέλει μόνο τη νίκη για να μπορέσει να τερματίσει στην 3η θέση και να συνεχίσει στο Europa League.

7ος Όμιλος

14719082

Μόνο η Τσέλσι έχει εξασφαλισμένη τη θέση της στους «16» του Champions League. Στην τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Με νίκη η Τσέλσι θα είναι όπως και να έχει στην κορυφή. Η Σπόρτινγκ σε ενδεχόμενο ήττας όμως, θα θέλει να μην επικρατήσει η Σάλκε της Μάριμπορ εκτός έδρας.

Με ισοπαλία η Σπόρτινγκ εξασφαλίζει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση. Στο άλλο παιχνίδι η Μάριμπορ υποδέχεται τη Σάλκε. Με νίκη οι Σλοβάκοι τερματίζουν στην 3η θέση της βαθμολογίας και συνεχίζουν στο Europa League. Σε περίπτωση ισοπαλίας η Σάλκε είναι σίγουρα στην 3η θέση, ενώ οι Γερμανοί θέλουν νίκη και ήττα της Σπόρτινγκ για να προκριθούν στους «16».

8ος Όμιλος

14719138

Τα πάντα έχουν ξεκαθαρίσει στον 8ο όμιλο αναφορικά με την πρόκριση στους «16» του Champions League. Το μόνο που θα κριθεί είναι η 3η θέση της βαθμολογίας για το Europa League.

Η Πόρτο υποδέχεται τη Σαχτάρ σε ένα αδιάφορο παιχνίδι καθώς οι «δράκοι» θα τερματίσουν στην κορυφή της βαθμολογίας και οι Ουκρανοί στη 2η. Στο άλλο παιχνίδι η Αθλέτικ Μπιλμπάο θέλει νίκη ή ισοπαλία για να τερματίσει στην 3η θέση.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και τις βαθμολογίες των ομίλων του Champions League



Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved